onsdag 11. september 2013

Noen ganger trenger man litt André Bjerke

Jeg kommer aldri til å forstå mennesker som stemmer fram partier som vil gjøre det vanskeligere for de allerede vanskeligstilte, og lettere for de som allerede har masse penger og gode jobber. Jeg kondolerer, Norge.

Det er i sånne stunder man må dra fram André Bjerke, Jan Garbarek, Lara Jade, Zhang Jingna og mange talentfulle fotografer jeg ikke har noe særlig kjennskap til. Den lille snutten under lagde jeg en gang på ungdomsskolen eller videregående, og jeg kom over den helt tilfeldig for noen dager siden. Ta deg noen minutter. Den er faktisk ganske fin.


5 kommentarer:

 1. Ja...Det føles egentlig helt uvirkelig at vi har fått en så kjip regjering :/ Da er det i allefall godt man har André Bjerke ja.

  SvarSlett
 2. Blå regjering kan ikke ta fra oss alt!

  SvarSlett
 3. Høyre-mannen André Bjerke? Vel, Hamsun var nazist og danskforkjemper, så jeg regner med at det ikke betyr noe hvem du er, men heller hva du lager.

  SvarSlett
 4. Det skal bli nokre spennande år me går i møte, det er sikkert. La oss alle falde hendene og stille be om at dei ikkje lagar ei altfor stor søle. Sjølv om eg allereie ser korleis Erna og Jensen kjem til å sløse vekk alle pengane våre på privatisering og ruinering av alle dei godene me har hatt til no. Utan skatt; kven skal då betale for f.eks helsetjenesta vår? Akk.. 2017 kan ikkje kome fort nok!

  SvarSlett
 5. Og Burzum er utrolig vakker musikk, sjøl om Varg Vikernes er litt tvilsom. Kunst for kunstens skyld.

  Jeg må vedgå at jeg er litt bekymra som arbeidsledig, ung student. Om ikke annet kan disse åra kanskje brukes til å vise at hjertet ligger til venstre, mens blindtarmen ligger til høyre. Og dermed håpe på et bedre valgresultat om en fire års tid.

  SvarSlett