torsdag 25. desember 2014

Gavedryss

Så blei det hvit jul i år òg, da dere! Det kommer sikkert litt an på hvor i landet man er og sånn, men da jeg dro fra Oslo på lillejulaften, var det til og med snø der, og det er ikke akkurat hver gang, har jeg inntrykk av. På lørdag skal jeg endelig se Brørne Løvehjarte på teater, der min flinkeflinke kjæreste blant annet har lagd flere rustninger, og på mandag er det tebars att på jobb, noe som egentlig er overraskende greit. Jeg var der jo på mandag og tirsdag òg, og liksom... det var ikke så ille som jeg huska det. Hjelper med verdens beste kolleger, da.

Nok småpjatt! Dette er hva jeg fikk til jul i går:


Lue og hals, body lotion og håndkrem (jeg mistenker at det er obligatorisk å få minst én av delene hvert år), og My Little Pony-kopp.


To laken og to bøker; Imot kunsten av Tomas Espedal og Stigninger og fall av Josefine Klougart.


Kjole, matchende øredobber og plata Von brigði av Sigur Rós, som er ei samling remixer av låtene på debutplata Von, og som jeg trudde jeg aldri kom til å få tak i siden den bare er sluppet på Island. Bedre bilde av kjolen kan dere for så vidt se hvis dere blar nedover til bilde nummer ti her.

Ellers fikk jeg penger, sjokolade og Flax-lodd, som jeg vant til sammen 375 kroner på! I tillegg skal jeg få verdens vakreste kåpe, som jeg har ønska meg i noen evigheter (eller væffal i fire år), og som er på vei til Norge as we speak. Bilder av den kommer når den gjør det.

Fortsett å nyte jula eller eventuelt andre høytider! I år klarte jeg endelig å lage perfekt nøttesteik med nydelig konsistens, så jeg gleder meg til restemiddag etterpå.

2 kommentarer:

  1. Fint med gaver og julesnø og særlig den kjolen var jo superfin =D Imponert over at du får til å vinne såpass store mengder på Flax-lodd (blir bare rundt 20 kr om å gjøre hvis jeg vinner på Flax-lodd) og så bra at nøttesteiken ble god. Og hurra for penger og sjokolade og verdens vakreste kåpe som jeg gleder meg til å se bilde av =D Fortsatt god jul!

    SvarSlett
  2. Takk for det! Jeg var heldig i år :)

    SvarSlett