fredag 12. desember 2014

Hauketo

I går var det slippfest for litteraturtidsskriftet Lassos siste nummer for i år, men det tar jeg heller og kommer tilbake til en annen gang.

Mens jeg var i Tromsø sist, var Jørgen kjempeflink og rydda hele leiligheten! Jeg blei reint rørt, jeg. Hadde jeg vært aleine hjemme i nesten seks dager, hadde jeg sannsynligvis bare sittet og spilt TV-spill og spist ostepopp, haha. Poenget er at jeg faktisk ikke har vist dere noen ordentlige bilder av leiligheten ennå, til tross for at vi har bodd her i nesten et halvt år allerede. Jeg lovte dyrt og hellig da vi flytta inn at det skulle komme flere bilder om "noen dager." Heldigvis sa jeg ikke noe om hvor mange dager! Grunnen til at det tok så lang tid, har rett og slett vært at det ikke har sett anstendig nok ut til at jeg følte at jeg med god samvittighet kunne vise det fram til verden. Vi kom liksom aldri så langt at vi fikk pakka ut ordentlig.

Nå er det altså andre boller.

Jeg presenterer herved vår ringe bolig!(Damn you, automatiske instillinger... og damn you, Kristine, som ikke gidder å bruke manuelle instillinger. Det jeg prøver å si er: beklager mørket.)
Det har nå blitt hjemmekoselig, på sett og vis.

I tilfelle dere skulle lure på åssen det går med meg på rein generell basis, så kan jeg nevne at jeg fortsatt ikke har jobb, men at jeg skal ta i noen tak på Nokas i jula, og at ting sånn alt i alt er forholdsvis... greit?

2 kommentarer:

  1. Hurra, jeg synes det er så spennende å se hvordan folk har det hjemme. Hjemmekoselig! Jeg har også et sånt porselensegg-skrin som du har i bokhylla. Lampa på kommoden, en slik hadde jeg som liten, bare den var formet som en flyvende tallerken - minner!

    SvarSlett
  2. Takk for det! Jeg syns det er ganske imponerende at du i det hele tatt klarte å legge merke til det egget, jeg da!

    SvarSlett