tirsdag 18. august 2015

Viktoriansk piknik

Anbefalt soundtrack: Haveselskap.

For sånn halvannen uke siden var jeg på viktoriansk piknik i Botanisk hage. Jørgen og jeg fylte piknikkurven med hvitvin, salte kjeks, brie, manchego, druer og jordbær, og møtte opp i (delvis) hjemmesydde klær. Været var på godsida, og parken blei fylt opp av flotte mennesker i vakre klær, både gamle venner og nye bekjentskaper. Jeg elsker at det fortsatt fins mennesker som tar historien på alvor, og lar oss bli med tilbake i tid på denne måten.

Alle bilder er tatt av Noor Dawod.

Jørgen har på seg egensydd vest og bukse, kjøpt skjorte og hatt. Jeg har på et antrekk Jørgen sydde til meg i en redesignoppgave på videregående, som kan ses i helfigur her.

Viktoriansk piknik har ei egen Facebook-side. Lik dem for oppdateringer om framtidige pikniker og andre arrangementer!

Enda litt flere bilder er å finne på Ingrids blogg.

4 kommentarer:

 1. Så utrolig stilig! Jeg var på gallamiddag på Gamle Logen i 2013, og da var jeg litt misunnelig på de med kjoler i viktoriansk stil. (I den forstand at jeg også ville ha en slik kjole - unner alle å få gå i flotte kjoler hvis de vil.)

  SvarSlett
 2. Å, det så utrolig trivelig ut, veldig stilig :) Mange fine bilder i tillegg! Skal vurdere å komme under senere utgaver selv om jeg mangler viktorianske antrekk og virkelig flotte kjoler.

  SvarSlett
 3. Det ser så gøy ut, og så fantastiske antrekk *-* NESTE ÅR. (Si til Jørgen at herregud, vesten er kjempefin, jeg har sittet og stirra på den perfekte kragen altfor lenge.)

  SvarSlett
 4. Det var en kjempefin opplevelse! Og komplimentet er overrukket :)

  SvarSlett