lørdag 23. september 2017

Kunst langs Akerselva

Byen jeg bor i er ganske fin innimellom, altså.

2 kommentarer:

  1. Oslo er på sitt beste i september i grunnen (med Elvelangs og Oslo Kulturnatt og slikt) og dette var mye fint. Jeg så de magiske steingreiene og enhjørningen selv under Elvelangs og det var i det hele tatt mye fint å se på.

    Ellers likte jeg demokrati-innlegget ditt og jeg kjenner meg igjen i å være annerledes. Jeg husker på en spill-kveld at vi spilte et spill jeg tror het Absolutt Enig der man skulle være enig og at jeg mislikte det fordi jeg er mye mer vant med å være uenig med folk og uansett syntes det hadde vært et mer interessant spill om det handlet mer om individualisme enn samspill. Føler meg ellers bittelitt truffet (men jeg tar det med et smil) i avsnittet om Cubus og H&M for det er jo på butikker som dem og Lindex jeg oftest går om jeg trenger nye klær, men det handler egentlig mest om at jeg generelt sett ikke er så opptatt av klær og så handler det om økonomi (hvis jeg først skal bruke over 300 kr på noe så vil jeg at det skal være teater, tv-spill eller bøker). Jeg er uansett enig i mange av poengene dine og trøsten er at av folk jeg kjenner på nettet eller følger på Twitter og slikt så er det veldig mange flere av de som av ymse grunner skiller seg ut. Jeg kjenner langt flere som er misfornøyd med valgresultatet enn folk som er fornøyd for eksempel og alle særhetene er det som gjør folk mest interessante så det er jo en slags trøst selv om jeg skjønner frustrasjonen i at det populære oftest vinner selv om det ikke nødvendigvis er det beste.

    SvarSlett
  2. September + Oslo = sant <3

    Skjønner økonomi-aspektet, altså. Sjøl pleier jeg å handle på Fretex om jeg trenger nye klær, men ikke egentlig har penger å bruke på det, men der må man jo gjerne leite litt før man finner det man er ute etter. Nå er det jo forøvrig også ei kjensgjerning at venstresida faktisk fikk flere stemmer enn høyresida i dette valget, men på grunn av sperregrensa var det likevel høyresida som vant. Leste at de skal revurdere denne sperregrensa sånn at vi forhåpentligvis får mer rettferdige valgresultat i framtida.

    SvarSlett