tirsdag 7. august 2018

... gå sakte... stans ofte...

Fotograf og journalist Stein Styve har nylig gitt ut ei fotobok, og sammen med Marit Reiersgård, Nicolai Houm, Laura Djupvik og Hanne Kolstø, har jeg vært så heldig å få bidra med en tekst.






Observante lesere vil kanskje legge merke til at omtrent halvparten av teksten min har forsvunnet... Dette er egentlig nemlig min såkalte greatest hit Alfa omega, som kan leses i sin helhet for eksempel her. Et eller annet ledd i prosessen har tydeligvis svikta litt, men oh well. Det er jo sånt som skjer.


Boka kan kjøpes via Lier kommune, og overskuddet går til et veldedig formål!

4 kommentarer:

  1. Oi, gratulerer! Dette virker som et stilig prosjekt. Teksten din (både i hel og halv versjon, hihi) er nydelig!

    SvarSlett
  2. Ser ut som en fascinerende og atmosfærisk bok, gratulerer med å være del av den :) Og jeg er veldig fan av teksten din uansett versjon ;)

    SvarSlett
  3. Hei! Er det du som har laget ungdomsskolen videoene? De er de beste videoene på YouTube, helt ærlig! Men nå finner jeg bare episode 1 og 2, er det mulig å legge ut episode 3 også? :)

    SvarSlett
  4. Tusen takk, Synne og Karoline!

    Gøy å høre fra deg, Lillian! Episode 3 blei fjerna fra YouTube på grunn av copyright på en av sangene som blei brukt. Jeg har prøvd å fjerne sangen fra videoen – forhåpentligvis er episoden tilgjengelig igjen nå! Morsomt at folk fortsatt ser den utrolig tøysete miniserien klassen min lagde på folkehøyskole for åtte år siden :)

    SvarSlett