onsdag 31. desember 2008

Den store, stygge hva jeg fikk til jul-lista

Så har ikke gava fra Kristina kommet ennå, men det får vi ta da, eller hur? Tenkte det kunne være greit å gjøre seg ferdig med jula før nyåret setter inn med all sin styrke elns. 

Så altså. Årets fangst var helt ærlig ikke det heeelt store. Bortsett fra ei gave som var fryktelig nydelig, var det labre greier sånn generelt. Vennene mine er jo søte, da. Litt lite kreative, men søte lell. Og jeg fikk penger, noe jeg ikke gidder å ta med i lista. Jeg fikk et gavekort òg. Det kommer vi tilbake til. 

And here... we... go... (*fniz*)The Salmon of Doubt (Douglas Adams) fra Heidi 

Douglas Adams, nyahahaha! Mannen sin, det. Selvfølgelig går det ikke an å bli lei seg for å få verk av den karen. Men ser vi på at den tross alt stod på ønskelista mi, så vitner det jo om muligens latskap, muligens mangel på oppfinnsomhet å bare kjøre safe og legge i et byttekort.
Karakter: 4Sofies verden (Jostein Gaarder) fra Nina 

Egentlig mye av det samme som overfor. Jostein Gaarder er bra mann, og Sofies verden stod på ønskelista mi. Altså kan jeg jo ikke akkurat klage. Det jeg heller trekker for, er som sagt plankekjøringa ved ikke-oppfinnsomheten. 
Karakter:Mascara fra Victor 

Eventuelt mamma. Mamma er av den oppfatninga at jeg bruker tjue lag maskara hver dag, og derfor må ha ny annahver dag. Det gjør jeg ikke. Resultatet av de to ikke helt samsvarende oppfatningene, er at jeg har ca. fem fra før. Stapp fulle av innhold, altså. Ergo var gava litt unødvendig, men det er jo ikke noe direkte negativt med den i den forstand. 
Karakter:Alveengleting, drageting og The Dark Knight (fihasgaftfasiiiiiiiih!!!1!1!!!) fra Tante Eirin, onkel Svein, Mari og Eirik 

Jada. Kanskje er det litt urettferdig å dømme annerledes her enn på de to første ettersom joda, dette var jo relativt safe dette og, i og med at både The Dark Knight, alver, engler og drager stod på ønskelista mi, men... Altså, hallo. Begynner vi fra venstre og jobber oss sakte mot høyre på bildet, kan jeg si at venstresida faktisk har opptatt en del av hjernen min og a good amount of blogginnlegga mine i år og. Jeg har vært veldig obsessed. Kanskje ikke Death Note-takter, men likevel en verdig fetter. Og sjøl om både herr Adams og herr Gaarder er bra herremenn, har jeg ikke noen obsessive tendenser overfor dem. I væffal ikke per atm. Såh derfor er The Dark Knight på DVD igrunn en innertier i seg sjøl. Men som du ser er det mer! Og jeg er overbevist om at ingen av vennene mine turte å kjøpe alver, engler og drager til meg fordi det tross alt er ganske generelt. Det er liksom litt lettere å bomme på det enn ei navngitt bok. Og ikke bare er det kudos til denne delen av familien for at de likevel kjøpte nettopp det, men herregud, se så fiiiine de er og! Nei, dette var bra saker, altså! 
Karakter:Pysj, sokker, knestrømper og strømpebukse fra mamma og pappa 

Sånn som med maskaraen: nei, det er ikke noe direkte gærent med strømpebukse, sokker, knestrømper og pysj. Bare at jeg har ørten pysjer fra før. Og at sokker til jul er som å bli servert brødskiver på fest. Og at jeg hadde et nesten helt likt par knestrømper før, som jeg ga bort fordi de liksom ikke var helt min stil. Og at strømpebuksa var et godt forsøk, men at fargen er litt vel dus til meg. Men, men. Det er sikkert ikke greit å være foreldre og tru at de har forstått stilen til ungen sin fullt ut. Det er sikkert ikke det. Karakter: 3 


Kabalmysteriet (Jostein Gaarder) og øredobber fra Nathalie 

Jeg trur det var en sammensvergelse blant vennene mine å gi meg bøker. Har jo for så vidt ikke noe imot det, bortsett fra at jeg ikke har så mye tid til å lese lenger, dessverre, og at jeg har som forsett å lese væffal til og med Harry Potter-bok 6 før den kommer på kino. Men som nevnt, Jostein Gaarder er fint. Øredobber er jo ikke så dumt, det heller, særlig tatt i betraktning at jeg har veldig få smykker som er sånn ordentlig fine, liksom. Altså, som i ikke-hverdagslige. Så det er jo praktisk. Gjør gava hakket mer kreativ òg. 
Karakter:Angel Sanctuary 17 fra Fiji 

Angel Sanctuary er alltid like snadder. Det blir dessverre lenge mellom hver gang jeg kjøper det nå, for 99 per bok er faktisk litt mye for en arbeidsledig stakkar som skal spare til to turer med fem dagers mellomrom i mars. Derfor er det jo fint å få til jul. Trekk for å ha ringt meg midt i timen noen dager før jul på skolen, da - "Hei, det er meg - du, jeg er i Oslo nå, og hvilke volum har du i Angel Sanctuary igjen?" "Eeeh, fra 1 til 16?" "OK, det var bare det jeg lurte på! Hei!" Så jah. 
Karakter:American Gods (Neil Gaiman) og to neglelakker fra Silje 

Som sagt; en konspirasjon. Men Neil Gaiman er sex. Sjøl om han stod på ønskelista aldri så mye. Neglelakk er skøy, det òg, sjøl om det òg stod på ønskelista. Og sjøl om jeg har den neongule der fra før. Men det kunne jo ikke Silje vite. Og den rødfargen der er fin. 
Karakter:Det var faktisk meg det. Jo, gavekortet! Du skjønner, jeg fikk et gavekort av leieboerne. Og jeg liker å få gavekort. Mye bedre enn penger. Jeg er ennå ikke voksen nok til å se det kule i å få papir til jul, og dessuten vil jeg ha gaver jeg kan bruke med én gang, ellers hadde jeg jo ikke trengt å få dem akkurat der og da i det hele tatt. Når jeg får penger såpass tidlig, kan de bare ligge der og friste meg og gjøre at jeg kjøper ting jeg ikke burde siden jeg burde spare, og så gir de meg dårlig samvittighet. Med gavekort blir det noe annet. Jeg mener, jeg kan jo strengt tatt spare et gavekort òg, men når det jeg sparer til er først Granada ei uke, så pause på fem dager, og så ei langhelg i London, er det liksom ikke noe vits i å drasse med seg et gavekort på Liertoppen. Med andre ord; gavekort kan brukes her og nå! Men som nevnt så er det altså på Liertoppen, da. Og Liertoppen er et kjøpesenter. Ikke én spesifikk butikk, men mange butikker på ett sted. Med andre ord; det er mange ting jeg kan velge å kjøpe. Jeg veit ikke hva. Så jeg har tenkt å gjøre som sist; la dere få rå over skjebnen. Syns det er litt kult, skjønner dere. Så her kommer alternativa: 

Crisis Core til PSP! - riktignok er gavekortet mitt på 150 kroner, og Crisis Core koster vel nærmere 400, men jeg vil veldig gjerne ha det, altså. Og jeg har faktisk ikke et eneste spill til PSP'en min. Jeg mener, jeg har hatt den i et halvt år, og jeg har ikke et eneste spill! Det er jo tragisk! Så med gavekortet får jeg jo om ikke annet et ganske bra avslag, da. Men jeg bør likevel prøve å bruke så lite som mulig. 
Random film - fordi jeg, til tross for å altså ha fått The Dark Knight til jul, er filmfrik og alltid åpen for nye ting. Det vil si, jeg trenger nye ting. Nye filmer er som bensin for meg. Som sagt sparer jeg, men da Vibeke fortsatt var her, var det jo greit, for hun kjøpte dem jo. Nå må jeg gjøre det sjøl, og det kan jeg ikke ta meg penger til. Men jeg må jo. Såeh, dilemma. Altså, uansett hvilken film jeg eventuelt skulle ende opp med å kjøpe, så har de den uansett og sikkert billigere på HMV i London. Men jeg vil jo ha den nå, da. 
New Moon og muuuuligens Eclipse - for joda, jeg fikk en god bråte bøker til jul, og jeg har som nevnt et forsett å lese til og med HP 6 innen sommeren, men det er Edward og co det er snakk om, da. Twilight var dop, og jeg vil ha resten. Og tatt i betraktning at jeg ikke fikk dem til jul, så sier resten seg sjøl. 
Masse sjokolade - jeg bare tuller. Faktisk. 

Så jah. Stem klokt. 

I dag er det jaggu 31. desember òg. Du verden som tiden flyr! Godt nyttår, da, dere. Sjøl skal jeg til Oslo i kveld med Raman og Bella. Det blir rart. Jeg mener, jeg har aldri sånn liksom vært på by'n før. Jeg kommer sikkert ikke til å like det.

6 kommentarer:

 1. Synes fortsatt at det er en veldig original vri å gi terningkast til julegaver. Kunne stjålet ideen, men vi holdt veldig dårlig oversikt over hvem som ga hva denne julen så det går ikke. Men jeg fikk en del fint (som en knøttliten bærbar datamaskin som faktisk får plass i veska mi og en oppblåsbar stol som kan spille musikk). Og jeg fikk masse gavekort på bokhandler og filmen "Wall-E" og det var strengt tatt det jeg ønska meg mest så jeg er happy! Ellers så liker jeg når folk safer og kjøper noe på ønskelisten jeg da, men jeg skjønner poenget ditt.

  Angående gavekortet ville jeg brukt det på random film (hvis du ikke alt har fått tak i "Wall-E" så ville jeg brukt gavekortet på den filmen for eksempel) =0)

  Ellers godt nyttår til deg og, håper du får en fin kveld da og lykke til i 2009!

  SvarSlett
 2. kødder du, penger til jul er jo dritdigg :'D
  eller, praktisk hvertfall. men jeg skjønner gavekort-greia.

  gratulerer med overstått alt julete?<3

  SvarSlett
 3. Haha, karakterer på julegavene :') Det var moro å lese ^^ Jeg liker når folk kjøper ting som jeg ønsker meg, for da har de hørt etter når jeg fortalte dem det. Dessuten får jeg ofte underlige ting som folk sikkert syntes var moro og tenkte jeg ville ha, men som jeg sitter mer og måper når jeg åpner og tenker "wtf?! O_o" Gavekort er fint, for da går ikke pengene vekk i svada! :D Gledelig 2009 ^^

  SvarSlett
 4. @ Karoline: Foreløpig leder random film, så hvis den vinner, lover jeg å kikke etter Wall-E ;3 Kos å høre at jula di var fin :]

  Jo, penger og ting man ønsker seg er praktisk. Jeg trur ikke jeg er så... praktisk anlagt x]

  SvarSlett
 5. vel, posten og jeg = uvenner for life akkurat nå -_- alle gavene kom tilbake i posten idag, og jeg gikk litt bananas, for det har skjedd en god del ganger før. men, det pleier å funke andre forsøk, såeh, jeg skal sende på mandag! (ikke imorgen, grunnet latskap. xD) og jeg veit ikke om det er åpent på søndager. hmzorz. :] velvel. du får en sein gave, men den er fin! :D jeg tror random film er best, jeg (A)

  SvarSlett
 6. Nei, aw, teit! :( Men sein gave er fin gave, det og, og den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves og alt det der :D

  SvarSlett