søndag 21. desember 2008

Miyavi + electronica = ZOMG!!!11!1!

Jeg har hørt rykter før òg, skal ikke benekte det, men nå blei det liksom litt bekrefta, da. At det nye albumet til Miyavi (som dedikerer hvert album han lager til en spesifikk sjanger) skal handle om elec føkkings tronica, altså! Jeg mener, bare høøør høøør høøør hvor fantastisk Dear My Friend høres ut i elektronisk versjon (den spilles i bakgrunnen på et punkt ganske lenge der).

Ååååh, jeg vil so totally se ham live, btw, liek omfg. Fyren er jo sjølve personifiseringa av en orgasme.

Og denne er random: ”emoscheiss” må være den aller mest geniale taggen jeg noensinne har sett på Tokio Hotel på last.fm!

4 kommentarer:

 1. ahaha, det er som den uncyclopedia-sida der Tokio Hotel redirects til Gay <3

  SvarSlett
 2. Ahahahaha, fantastisk <3 Apropos nettopp våre tyske venner, må du sjekke ut sida til Bill Kaulitz (altså bare Bill, og ikke resten) på last.fm og. Kunne nesten ha vært skrivd et blogginnlegg bare om det og. Taggene er himmelske :D

  SvarSlett
 3. Beviset på hvor lite jeg følger med er vel at jeg først hørte om Tokio Hotel for noen få måneder siden og ikke kan nevne en eneste av sangene deres på stående fot. Har ellers ingen intelligente kommentarer til dette innlegget nå, men innleggene dine er kjekk lesning uansett og jeg kan ellers nevne at jeg har besvart utfordringen din nå =0)

  SvarSlett
 4. Jess, jeg har sett det; har bare ikke giddi å kommentert ennå x)

  SvarSlett