fredag 26. desember 2008

Interaktivitet

Jula mi var litt kjei. Men nok om det.

Jeg har spilt ferdig Kingdom Hearts. Det blir ikke så mye spilletid på meg, for når det ikke er skole, det vil si i helger og ferier, er det masse sport på TV, og når sporten er ferdig og pappa har gitt seg, uffer mamma seg over at hun aldri får sett på TV når hun vil, og at hun derfor må gripe sjansen når den byr seg. Og når mamma er ferdig med å se på TV, går hun og legger seg i rommet ved siden av. Som ikke er adskilt fra rommet med TV'en i med ei dør. Altså kan jeg ikke spille da heller. Men i dag var mamma og pappa på noe spisegreier hos tante Gunvor, så da var det min tur. Og fordi jeg gikk glipp av en rød trinity i Halloween Town en gang for lenge siden, får jeg liksom ikke spilt spillet 100 % ferdig uansett. Derfor gadd jeg ikke å kødde rundt med Sephiroth, roboten i ørkenen og spøken ved Big Ben mer, og runda hele greia. Ta-da! Merkelig nok har jeg ikke noe intenst obsessbehov. Altså, for all del, spillet var bra, det. En fin opplevelse. Veldig, veldig fin. Anbefales! Men det er liksom ikke noe å gå bananas over foreløpig.

Så nå lurer du sikkert på hvorfor jeg gidder å blogge i det hele tatt hvis det ikke er for å meddele min teenybopperishe entusiasme over noe. Jo, du skjønner, nå skal jeg nemlig begynne å spille et nytt spill, og fordi jeg har mange uprøvde god(forhåpentligvis)biter liggende fra før, er det ganske knakende likegyldig akkurat hvilket det blir. Så jeg lar dermed dere bestemme min skjebne og stemme over hvilket spill jeg nå skal gi meg i kast med. Kommer til å ramse opp kandidatene her, og så har jeg linka til Wikipedia-sida til det, sånn i tilfelle du vil vite hva du stemmer på, mener jeg.

Kingdom Hearts II
Lost Odyssey
Final Fantasy IX
Unlimited Saga
The Bouncer
Ico

Mmm, ja. Det trur jeg var det. I tillegg har jeg for så vidt Eragon, men det vant jeg i en konkurranse, og helt ærlig ser det ikke så lovende ut.

Og jeg skal skrive et innlegg om hva jeg fikk til jul snart. Jeg må bare få alt sammen først.

3 kommentarer:

 1. Hmmm - eg er ikkje sånn veldig into noko som helst spel; eg vil spele litt sånn Fantasy-spel - eg er ikkje særlig fond of CS og slike ting, og når eg seier at eg vil ha fleire drager og alver og slikt seier folk; "Vil du spele WoW?" og neij, det vil eg ikkje, men om eg skal spele noko spel, må det vere noko der fantasien min kan slå seg løs; og som den menneskeelskaren eg er burde eg vel eigentleg ikkje like spel der du dreper folk, men eg gjer det, så lenge det ikkje er altfor ekte(eg vil ikkje vere eit menneske som løper rundt å skyter andre mennesker - eg vil vere ein alv eller noko som spiddar et troll.. xD Eg er snill o.O) menja, anar ikkje kvifor, det er berre slik det er - men eg tykkjer Final Fantasy verkar spanande, du må spele det og sei kva du meiner om det :D

  SvarSlett
 2. Jeg stemmer ICO. Fordi det er (virker som i alle fall) annerledes fra FF og KH, og da blir kanskje ikke Lost Odyssey eller FF IV noe særlig.Garantert knallbra spill, men om du vil spille noe som skiller seg fra dem, tror jeg ICO er tingen :D

  SvarSlett
 3. Jeg har spilt flere FF-spill før, da, Ida :] Og det er kramgode sakor, det lover jeg deg! Du bør prøve, du og! :3

  Hm, ja, det er et godt poeng, kjære Vibz :]

  SvarSlett