lørdag 22. mai 2010

Se, jeg har ei framtid!

Ja, jeg veit at det er føkkings BØ, og ikke akkurat London eller noe sånt, men er det egentlig noe problem når jeg hele livet har vært vant med Lier, og syntes Sandefjord var en utavdegsjælopplevelse? Egentlig er jeg bare glad jeg ikke kommer til å bli dassende rundt hjemme og... og... stuke, i mangel på bedre ord (takk, Thomas, for nyttige tilføringer til vokabularet mitt), noe jeg trudde jeg strengt tatt blei nødt til etter avslaget fra UiT. Jeg sliter fortsatt med pris versus beliggenhet versus luksus i forhold til boligsøking, da, men det ordner seg nok. Alt har som kjent en tendens til å gjøre det. Og siden Imma approves, så kan det vel ikke være så ille? Trur nok dette blir fint, jeg (hvis vi ser bort ifra at jeg er en institusjonalisert folkehøyskoleelev som kommer til å dø i mangelen på sosialt samvær tjuefire-sju, da).

Og ellers savner jeg godfolka så mye at jeg får randomme grineanfall i tide og utide. Mamma og pappa har meldt seg inn i FrP, og jeg lover at det er sært å finne mørkeblå propaganda i posten. Og nå skal jeg snart grille. Prekæs!

14 kommentarer:

 1. Så bra du kom inn. :) Bø er sikkert fint. er jo badeland der i det minste ;) hehe kulturfienda foreldra dine altså? fysj.

  SvarSlett
 2. Grattis!:D Heldig, det blir sikkert bra.

  SvarSlett
 3. Gratulerer! Jeg har tenkt å søke Bø når jeg er ferdig med videregående :'D
  Jeg misliker foreldrene dine av prinsipp. Men de kjenner meg ikke, så de tar seg vel ikke nær av det. Ved neste valg blir det uansett en stemme mer til venstresida, for da har jeg lov, woho!

  SvarSlett
 4. Grattis, grattis grattis nok ein gang:). No kan skrivekunst ha det så godt!.

  Og. Angåande det med foreldra dine. Pappa har vore med i FRP lenge. Han var til og med leiar i Jølster FRP ei stund. Hurr. Tenk korleis eg har hatt det. Vi er så rasande uenig i politikken at det berre er tragisk. Eg kallar han nesten en rasist, og han kalla meg venstrevridd:P. Men ellers har vi det fint altså.. Men kondolerer..

  SvarSlett
 5. Gralla!

  Kom heller ikke inn på UiT. Og ikke noe anna sted heller, men det hadde jeg ikk forventa, så alt i alt går livet etter planen, og jeg jobber dette året. Yay.

  Foreldrene mine er og FrP-tilbøyelige desverre. Såvidt fylt førti, og ultra-konservative på det kulturelle området. Blah.

  SvarSlett
 6. Kva hender med foreldre og å vere FrP'arar? Sjølv om far min er SP'ar(not surprisingly, han er jo bonde, då!) - og mor mi veit eg faktisk ikkje heilt *ashamed*

  Elles vil eg sei: GRATULERER, eg VISSTE noko godt ville kome til deg, for eg ser på dette som ein god ting :D Det verkar dessutan å vere noko for deg(men kvifor skulle du vel søke på noko som ikkje var for deg, om eg tør spørje meg sjølv eit spørsmål eg ikkje kan svare på? -__-)

  Og as for kommentaren din på bloggen min: Ho verka som ho var veldig glad, ettersom eg fekk eit relativt langt svar på facebook om kva HO tykkjer er så godt med vennskapet vårt :3 Jaudå, my life is good, sånn eigentleg ^^

  SvarSlett
 7. Nice! Håper du ikke blir lei av å skrive da, ettersom det nå blir litt tvunget. Uansett så får du nok poeng for dette som du kan utnytte senere. Jeg venter i spenning på neste bok.

  Nå vil jeg imidlertid påstå at det er urettferdig at du får svar allerede nå, mens oss dødelige må vente til slutten av juli, da alle hyblene er solgt (med mindre man vil bo sammen med ustabile Demitri). Jaja, nå kan du se på klagingen min som noe positivt, i det minste.

  SvarSlett
 8. Gratulerer og glad du kom inn, det høres ut som noe som kan bli ganske så interessant. Og synd med foreldrene dines politiske retning, heldigvis er ikke foreldrene mine FRP-fans (faren min stemmer riktignok Høyre, men moren min har alltid stemt SV og er så anti-FRP som man kan få blitt og jeg har heldigvis blitt mer påvirket av henne politisk sett (Rødt ftw!)).


  Håper grillmaten smakte og ha en fortsatt fin dag :)

  SvarSlett
 9. Tusen takk for gratulasjoner og kondolanser og i det hele tatt! Det tas godt imot.

  SvarSlett
 10. Gratulere :D :D :D Det blir sikkert kjempe kjekt! Eg har lyst å gå der sjølv, så du må gje tilbakemelding :D Akk, FRP.. Kondolerar?

  SvarSlett
 11. Hohoy, takk! Tilbakemelding skal du så klart få når tida er inne.

  SvarSlett
 12. Ai, så kult! At du fant meg altså, og at du skal gå der du og. Jeg er litt spent på Bø selv. Har ikke vært der før (med unntak av det badelandet da jeg var elleve år, men det teller liksom ikke) :D

  SvarSlett
 13. Haha, trur jeg har vært i sommarland sånn... tre ganger? Og jeg hata det hver gang, så jeg skjønner ikke hvorfor jeg var der så ofte x)

  SvarSlett