tirsdag 12. oktober 2010

Oddapodda

Jessda. I morra fær eg hit, og det blir sikkert veldig ålreit. Det kommer kule forfattere og sånn, men det jeg gleder meg mest til, er jo faktisk å være sosial med klassen. Vi skal bo på vertshus, så det blir jo nesten fem dager lang folkehøyskole. Nesten. Jess. Trur det blir fint. Og så er det jo bra med change of scenery. Kanskje underlig at jeg har valgt å gå forfatterstudiet når jeg egentlig gir så godt som faen i litteratur, eller altså, jeg liker jo å lese, men jeg har - helt ærlig - ingen interesse av hva som rører som på litteraturfronten for tida. Jeg har jo ikke hørt om noen forfattere i det hele tatt, med unntak av de som alle har hørt om, mener jeg. Og i den anledning er det kanskje på sin plass å nevne at jeg har fjerne den hva jeg leser-greia til høyre, fordi det er flaut for meg at andre skal se hvor sakte det går, haha. Men det viktigste er vel at jeg gleder meg, som jeg tross alt gjør?

Dette er forresten første ledd i ei tid som kanskje og forhåpentligvis og sannsynligvis blir innholdsirk og herlig. Jeg mener, altså:

- 13. oktober - 16. eller 17. oktober (husker ikke): litteratursymposiet i Odda.
- 19. oktober: litteraturuka i Drammen. Sjøl om det antakelig bare blir "litteraturdagen" for min del. Jeg skal lese? Kanskje? Ja?
- 21. eller 22. oktober (har ikke bestemt meg ennå) - 24. oktober: Helene kommer til Oslo, og Signe har åpent hus. Eller ikke helt, da. Men åpent hus for (nesten) alle de fine menneskene jeg er så glad i.
- slutten av oktober - begynnelsen av november: "høstferie." Men det heter jo ikke høstferie på høyskoler. Ei uke fri, i væffal. Da må jeg jo jøssenavn få til å besøke en og annen savnet person.
- to uker en gang i november: PORSGRUNN! DET BLIR FETT!
- 1. desember: faen meg juleferie allerede.
- 2. desember: MGMT-konsert med Vibeke.
- 16. desember - 23. desember: Dublin-tur med Vibeke.
- nyttårsaften: Gjøvik?

Så jess! Jeg er glad! Og det er ikke bare fordi jeg for øyeblikket har masse kake!!!

Snakes, bøddis!

Og bare for å være litt poetisk/cheesy; her er høst-Bø:

4 kommentarer:

 1. Å, du er heldig som har så mange planer, de tingene hørtes så gøy ut og nå er jeg bittebittelittegrann misunnelig på deg, men veldig lite da altså, gidder ikke å bruke så mye tid på misunnelse ;) Og der er jeg i grunnen veldig lik deg når det gjelder litteratur for jeg er veldig lite interessert i dagens litteratur egentlig, særlig ikke når det gjelder norske foreldre (jeg er veldig oppdatert når det gjelder enkelte utenlandske forfattere). Dessuten er det ekstremt mange norske kjente forfattere som jeg ikke har lest noe som helst av og der jeg heller ikke har noen planer om å lese noe.

  Og høst-Bø var pent <3

  SvarSlett
 2. Jeg må bare si det: HERREGUD JEG SAVNER BØ.

  Sånn.

  Du er kul. Ha det kjempegøy med alt, og forhåpentligvis ser jeg deg irl en eller annen gang i løpet av hausten? :D

  SvarSlett
 3. høst i bø <3
  så bra det blir sånn type sosial ting, det høres veldig koselig ut! jeg ække sånn særlig litterær jeg heller, og det er rimlig ... fail når man driver med det man gjør, men hei. det går greit.

  og jeg ser du har fine planer framover, hurra!

  SvarSlett