mandag 4. oktober 2010

Cybersnadder

Så. I går snakka jeg om å poste koselige videoer og litt sånn, og this is me keeping my promise.

Først ut er et sjarmerende bidrag til ørevoldtekten populært kjent som Melodi Grand Prix jr. Og gi ham litt respekt, da folkens, han er jo elleve år:I dag er han... herregud, nitten år. Jeg er så glad det ikke er meg.

Men siden det er stygt å le av andre, gir jeg dere også muligheten til å le med andre. Det er lenge siden jeg har blitt så glad av et radioinnslag som det jeg blei av denne, som jeg blei introdusert til av Unnveig.Jeg skal innrømme at den har gått noen ganger på repeat.

Videre har jeg gjennom Jo Mikkel funnet fram til ei side som egentlig taler for seg. Eller for å sitere den første setninga der inne; "This is a website for Straight Christian Men who enjoy Skinny-Dipping with other male friends or enjoy Skinny-Dipping alone." Så vidt jeg har forstått, er den seriøst ment. Det er faktisk helt fantastisk.

Og så har Vibeke presentert meg for StumbleUpon, som kort sagt går ut på å oppdage nye sider. Herfra har veien gått til en av de søteste begravelsene jeg har vært borti. Seriøst, sjekk den ut.

Og la oss nå ikke glemme Badass of the Week! Som riktignok ikke er denne uka lenger, men det er en übertøff artikkel for det.

Ogogogog, den nye yndlingssida til Anders, One Does Not Simply Walk Into Mordor! Mye gull der, gitt.

Ellers er jeg sjuk og har ikke gjort annet enn å se Californication, drukket brus og spist potetgull og smågodt. Pluss at det regner noe helt sykt. Halleluja.

8 kommentarer:

 1. God bedring og linkene og videoene og sånt var kule ;) Og den Mgp jr. videoen var søt og gjør meg samtidig veldig takknemlig for at jeg ble snakket fra det da jeg var yngre og seriøst vurderte å dra på Idol-audition og liknende. Hadde jeg gjort noe sånt og det hadde havnet på nettet ville jeg sannsynligvis angret dypt og inderlig sånn i ettertid...

  SvarSlett
 2. Han er jo det kuleste som noensinne har vært med på MGP jr:D Rød joggedress ftw<3
  Radioresepsjonen<3

  SvarSlett
 3. hehehe. det er så mye rart der ute.

  SvarSlett
 4. HAHAHA! Den MGP jr. sangen der husker jeg. På den tida synes jeg den var ekstremt kul og fengende, og hadde den på repeat en lang periode. Minner, minner. Jeg og to venninner sendte faktisk inn et bidrag i femte klasse husker jeg...haha. Glad vi var langt i fra kvalifisert for å si det sånn. Tipper han duden her aldri får glemme den opptredenenxD

  SvarSlett
 5. åh, californication. er ikke manuset bare HELT VANVITTIG FANTASTISK. skulle ønske hank moody var vennen min. jeg sitter og ser på det hele tiden, dag inn og dag ut. gjør barnepass så mye mer fornøyelig.

  SvarSlett
 6. Stiffi <3

  Og JAH, Californication er superawesome! "Apathy kills, but I don't care" <3

  SvarSlett
 7. Åh fytti... Han var kanskje bare elleve, men fydda. Jeg husker den der. Og den er søren meg verre enn jeg husket den! Nå har du satt den på hjernen min de neste ukene. Igjen. Og du har helt rett: Stakkars gutt. Jeg ville ikke likt å ha en sånn fortid.

  SvarSlett
 8. Jeg begynner helt randomly å synge på den på vei til skolen og sånn. Det er faktisk bittelitt fantastisk <3

  SvarSlett