fredag 22. oktober 2010

Teit

Jeg har lyst til å skrive noe - noe ordentlig - men jeg får det ikke til lenger.

Dagen i dag har jo vært fin. Men kanskje det er det som er problemet. At jeg blir mint på hvor fint dere har det mens jeg ikke er her.

Jeg veit ikke. Jeg er egentlig bare veldig urettferdig. Dere har jo ikke gjort noe gærent, noen av dere.

Kanskje jeg bare skal gi meg nå, før jeg skriver noe jeg vil angre på.

4 kommentarer:

  1. Jeg forstår hva du mener, jeg har en del sånne litt dumme tanker selv (om at alle andre har mer interessante liv enn meg og liknende), men man må bare prøve å ikke tenke for mye, heller leve i øyeblikket og nyte ting som de er så godt man kan. Og det er lettere sagt enn gjort kanskje, men likevel. Uansett, hvis det er noen trøst så tenker jeg på deg som et menneske som vil få til ting (jeg tenker jo det med flere, men du er en av de jeg kjenner der jeg aller mest føler at alt vil ordne seg til slutt) =D Klem <3

    SvarSlett
  2. Det er ålreit å føle det. Når du kjem til Bergen skal vi snakke om det, så gjere så fantastiske kjekke ting at det vil følast bedre <3

    SvarSlett
  3. Jeg har det veldig fint når jeg har besøk, og snakker om alle de fine tingene jeg gjør for det er dem jeg tenker på når skal fortelle hvordan alt er, men alle dagene er jo ikke så fine. Jeg har mange dager hvor alt er bare stress og alt som skjer ville vært mer spennende om jeg delte dem med andre. Og man savner dessuten alltid ting som man selv ikke har.

    Hvis noen kom på besøk til deg, og fikk være med på alle tingene du gjør, og sånt, så kanskje de ville tenke det samme som du gjør nå? Kanskje?

    Bla bla. Vet ikke om det der hjalp noe særlig. Håper du nyter Bergensturen og sånt. Og at det likevel blir kjekt å komme hjem igjen :)

    SvarSlett
  4. Det er faktisk mye bedre i dag. Var bare litt overangsty i går.

    SvarSlett