fredag 8. oktober 2010

Slik går nu dagan

Hello, boyz and girlz. Jeg har ikke en dritt å si lenger. Jeg gjør jo ingenting. Eller altså, jeg gjør jo ting hele tida, faktisk, men det er sånne ting dere ikke har noen interesse av uansett. Y'know, skole, jobb, TV-serier. Snart skal jeg jo til Odda, da.

Jeg vil ikke si at jeg savner alt det tullete dramaet jeg rota meg oppi i fjor, men jeg savner litt følelsen av å ha et liv.

En annen ting er at jeg aldri trudde jeg ville komme til å tenke tanken, men herregud, jeg savner helt seriøst å ha vaskemandag med påfølgende romsjekk. Rommet mitt ser faen meg ut som Hiroshima. Jeg brenner røkelse i ett kjør så det ikke skal lukte innestengt og gammal mat... for det ligger faktisk matrester rundt omkring overalt her. Men jeg bare orker ikke å rydde.

Se, her er arbeidsplassen min:


Og i kjent Linnéa-stil, tenkte jeg å poste et bilde av gratis ting på Kjeller'n, altså studentkafeen i nettopp underetasjon av skolen:


Jeg mener, jeg er jo litt frivillig siden jeg er med på å vise film der? Nå har jeg hamstra Kinder Bueno og Café au chocolat. Det hører forresten med til historien at det ikke kom noen på filmvisning i dag, så Stian, David, Jørgen og jeg satt bare og spiste gratis sjokolade og prata skit i to timer før vi ikke gadd mer.

Jeg kan dessverre ikke love at neste blogginnlegg vil være mer interessant.

4 kommentarer:

 1. Åååh, skulle ønske jeg visste om noen sånne steder med gratis-ting... jeg hadde sikkert tatt en tur i kjelleren hver dag og hamstra.

  Og fin arbeidsplass!

  SvarSlett
 2. Jeg har ikke noe liv jeg heller hvis det er noen trøst og du trenger ikke å ha så mye interessant å si, jeg leser bloggen din uansett jeg ;) Håper turen til Odda blir fin da =D

  SvarSlett
 3. I second your vaskemandag-statement :P

  SvarSlett
 4. Jeg har ikke et liv, men jeg har gratis ting i nærheten og minner om en vaskemandag, yay <3

  SvarSlett