lørdag 25. desember 2010

Kjendiz y'all

Jeg overlevde jula! Og jeg kom meg hjem fra Dublin! Til slutt. Var ei stund livredd for at jeg måtte feire jul på flyplassen, men det gikk sånn cirka bra. Men mer om det når jeg har framkalt bildene mine.

Se her, dere:Kanskje ikke sånn altfor lett å se, men DET ER SKIRINGSSALFOLK PÅ SLOTTSFJELL! Vi som jubler, altså. Featured i siste episode av Påpp & råkk. Oh yeah. Og pics or it didn't happen:

Jeg, Krølle, Tor Espen og Vorpis som chiller på toppen av tårnet innimellom tagningene, forevighet av Henrik. Dette var vel tidlig i september i fjor. Good times.

Jul gjør meg trist, så nå skal jeg ikke si noe mer. Men jeg håper dere alle har hatt ei fin feiring og at dere koser dere i romjula.

5 kommentarer:

 1. Hvor ble det av din årlige materialistiske julegaveliste og medfølgende terningkast?

  SvarSlett
 2. Kult med "værevpå tv"-greia og artig klipp ;) Synd at jul gjør deg trist da, jeg har så lyst til at alle skal bli som glade små barn av jul sånn som meg fordi det er veldig deilig med juleglede. Jeg håper du hadde en fin jul tross alt da og at du ikke var så veldig trist, men koste deg og fikk fine gaver og var med personer du er glad i. God romjulstid da, klem fra meg <3

  SvarSlett
 3. Ah, velkommen heim. Eg har forresten fått meg ny blogg igjen, på blogspot. Sorry, altså men ja. =p. Eg må sjå filmen, hurra for det =)

  SvarSlett
 4. @ Håkon: Jeg hadde den ikke i fjor heller. Jeg har blitt voksen nå, vettu. Fikk ikke nok gaver til at det blei noe schwung over lista.

  @ alle: Dere er fine <3

  SvarSlett