mandag 13. desember 2010

HOLY SHITFUCK, jeg er litt starstruck akkurat nå:

JAAAAAAACK!

Og så begynner jeg å tenke, vettu: siden bloggadressa mi ligger på Twitter-profilen min, tenk om han går inn og ser dette? Tenk om han tenker at jeg er en teit groupie og mister alt av potensiell respekt for meg? ... eller mest sannsynlig gir han like faen i meg nå som han gjorde minuttet før han replya til meg. Men likevel. JAAAAAACK!

Noe helt annet: førstkommende onsdag er Skiringssal 09/10 på TV! Episode seks av Påpp & råkk - se etter en gjeng i vikingkostymer på Slottsfjell.

Og så har Lars Vik blogga om oss
, for dere som vil lese.

Og, og, og, JAAAAAAAACK! *er død*

5 kommentarer:

 1. hvem er denne Jack?

  så episode 1. må innrømme det var drepende kjedelig, men ska definetivt se episode 6.

  SvarSlett
 2. IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIK! gøy!

  SvarSlett
 3. JAAAAACK!!!

  Og jeg trodde nesten at det var han som var død et lite øyeblikk, siden det stod "er død" rett etter navnet hans. Men så tok jeg meg sammen og etter tredje gjennomlesing skjønte jeg at det er du som er død. Og da gjorde det ikke så mye.

  JAAAAACK!!!

  SvarSlett
 4. Så bra at han replya deg =D Jeg gratulerer! Har ikke så mye annet fornuftig å si, men ha en fin tur til Dublin da og sitt mye på pub for jeg har en sånn ide om at det er veldig stemningsfullt på irske puber til tross for at jeg ikke drikker og ikke har noen grunn til å tro det ;)

  Klem <3

  SvarSlett
 5. @ Kolbjørn: Jack lager beats og rapper i Salem :3

  Og jeh, jeg lover å ha det fint i Dublin :3 Og Jack er for all del ikke død så vidt jeg har skjønt :3

  SvarSlett