lørdag 4. desember 2010

Jeg har sett MGMT live

Alle bildene er tatt av Vibeke, fordi det beste jeg tok, så sånn ut.

Og selv om jeg elsker MGMT, så elsker jeg ikke alle fjortisene som kom utelukkende for å danse til Electric Feel. Desto større var skadefryden idet de dro i gang Siberian Breaks og alle groupiene slutta å hoppe og blei bare "wtf?" mens jeg smilte og koste meg spent i hjel. Det var en fin konsert.

Her, ta Siberian Breaks, en lang og fin sang:

5 kommentarer:

 1. omg jeg er misunnelig! hvor så du dem? baaah.

  SvarSlett
 2. Har bare hørt på dem via venner, men det jeg har hørt har vært bra :)

  Ei i klassen min var på nasch med hele bandet, jeg ble litt overraska da jeg så bilder av henne og bandmedlemene drita fulle på Facebook XD

  SvarSlett
 3. Fine bilder, assa. Sorry for at mesteparten ble bare tåkere enn tåkest. Eller no. Heldigvis ble det noen med tålelig fokus :)

  Og fest med bandet etterpå...? Oi. Det hadde sikkert vært utrolig kult, samtidig som jeg innbiller meg at de kanskje ville ha mista den gude-statusen jeg har gitt dem. Det blir bare... feil? Jeg tror bandet og musikken dems ville ha mistet mye av min respekt på den måten, samtidig som det jo viser at de er kule mot fansen sin. Det er jo bra, men det å feste med en gjeng 18-årige fjortiser av noen fans ser jeg for meg som et eneste stort mareritt. Særlig når jeg veit at det var dem som dytta og pressa blant publikum.
  Men igjen, kanskje jeg bare sier det fordi jeg ikke var på den festen og innerst inne er misunnelig? Eller kanskje ikke.

  SvarSlett
 4. Jeg har også sett dem. På Roskilde i 2008. Veldig tilfelig, egentlig, jeg venta på å se et annet band og disse spilte først, så jeg var vel ikke så veldig til stede.

  SvarSlett
 5. @ Niko: Så dem på Sentrum Scene i Oslo!

  @ Lisa & Vibeke: Jeg... stiller meg egentlig ganske mye bak hele kommentaren til Vibeke, jeg.

  @ Kathleen: Aw, jeg vil òg på Roskilde </3

  SvarSlett