torsdag 2. desember 2010

P-town statusrapport

Okei, jeg er sånn kembotrøtt akkurat nå, og jeg skal opp tidlig i morra, men jeg føler at jeg bør gjøre dette nå. Bare ikke forvent all verden med refleksjon.

Altså, Porsgrunn-oppholdet skulle jo egentlig vare til den tredje, men som jeg håper alle har fått med seg, skal jeg på MGMT-KONSERT I MORRA (eller teknisk sett seinere i dag). Konsekvensen var at jeg tok halv ni-bussen i stad, og har nå vært hjemme i et par timer. Eller i Bø, da. Spørs jo åssen du ser på det. Pappa kommer klokka ti i morra og henter meg, og så er det Oslo etterpå. Og juleferie. Hvorpå jeg kommer til å gå i søknadshi. Men nå bare tomprater jeg.

For PORSGRUNN. Jeg likte fønkishuset vårt så sinnssykt godt. Hadde det bare ikke vært pisskaldt og utstyrt med et klaustrofobisk kjøkken, hadde jeg vurdert å flytte inn på en permanent, eller i det minste semi-permanent basis:


Et veldig fint hus å gå rundt og høre på Salem i. Og jeg likte Porsgrunn som en by. Og Salem har fått meg til å like vinteren, og når det kom ordentlig snø til Porsgrunn og, gikk jeg rundt i gatene om kveldene for meg sjøl med headsettet guffa ganske høyt på, og bare... mmmmm. Og Grenland Friteater satte opp stykket mitt, og det blei helt perfekt. Og jeg møtte fine folk jeg ikke fikk sagt ha det til. Og og og. Det var et fint opphold.

I dag har jeg vært ganske fyllesjuk fordi jeg i går shotta absint og skylte ned med vin. Sorry. Jeg bare måtte skrive det. Følte meg så sykt kul og bohemsk. Den ene vinen hette til og med boheme.

Natta. I morra skal jeg på konsert.

4 kommentarer:

 1. Ååååh, det var eit skikkeleg pent hus! Skjønar fascinasjonen din, herre det var fint! :o
  KULT, satte dei opp stykket ditt? Wooooow, du KJEM TIL Å VERTE noko stort, du! :O Flinkis!
  Og hey, konsert <3 Koooos deg mykjemykjemykje! :D

  Sv; Konsert ER DET HERLEGASTE som finnast, og takktakk, er kjempefornøgd med tattoveringa :D

  SvarSlett
 2. MNÅ SAVN!
  selvom, ja, det er kaldt og forjævlig der.

  ha det gøy med å konserte? <333333

  SvarSlett
 3. Du har begynt å få et veldig gjenkjennelig mønster; du påpeker et eller annet negativt som gjør at du ikke får skrevet et skikkelig innlegg, du nevner salem, og du fremhever at du har drukket alkohol.

  Boheme er kanskje den billigste vinen på markedet, kosta rundt 60 kroner før. Den er utrolig god.

  Takk for meg.

  SvarSlett
 4. @ Ida: Jaaa, jeg liker det <3 Og høhø, vi var strengt tatt der for å sette opp stykkene våre, så det er ikke sånn super big deal, men takk for det :3

  @ Tim: Jeg hadde det gøy <3

  @ Henrik: Høhø, det virker som om du hinter til at jeg er en alkoholiker in the making.

  SvarSlett