tirsdag 1. mars 2011

SIAD

Jeg visste ikke engang at det fantes en dag for det (eller jo, egentlig - jeg leste jo dikt i den anledning i fjor), men så lærte jeg meg det på Hege sin blogg.

Fra Wikipedia:

"Self-Injury Awareness Day (SIAD) is a grassroots annual global awareness event/campaign on March 1, where on this day, and in the weeks leading up to it, some people choose to be more open about their own self-harm, and awareness organizations make special efforts to raise awareness about self-harm and self-injury."

Så ja. Jeg har aldri vært noe særlig god til sånne ting.

Men altså, hallo hallo...?

6 kommentarer:

 1. Hurra! Endelig en som har gått på skiringssal... har søkt der i år og kommet inn. Men vet ikke om jeg skal si ja? Bor langt vekke fra Sandefjord, men det er jo bare positivt. Men, du anbefaler det, ikke sant?
  Og med alkohol og sånt... sykt strengt - er det ikke? For det virker kjipt. Eller kanskje jeg tar feil.

  Takk for svar!!!! Forhåpentligvis.

  SvarSlett
 2. Hei!

  Jeg anbefaler så absolutt Skiringssal! Fantastiske lærere og noe av den beste maten jeg har smakt!

  Alkoholmessig er det ikke så mye strengere enn de fleste andre folkehøyskoler, faktisk. Veit bare om Nansenskolen der det faktisk er lov å drikke på skolens område, og de jeg har snakka med som har gått der, syntes ikke det var så innmari positivt, faktisk. For man kan jo fortsatt drikke uti skauen der og nede i byen og sånn - og selv om man strengt tatt skal vente i åtte timer før man kommer tilbake igjen, så... altså, si at man er ute til 3 på natta og kommer opp igjen for å legge seg. Med mindre man bråker vanvittig mye og hoier og skriker i gangen og river ned ting, er det ingen som merker at du kommer tilbake igjen. Sånn omtrent 98 % av de som gikk der med meg drakk og kom tilbake igjen før det hadde gått åtte timer, og jeg trur totalt tre blei tatt - og de hadde snubla i stoler og synget og løpt rundt, liksom.

  Nå veit jo ikke jeg hvilken linje du skal gå, men jeg gikk film, og det er innmari bra! Syns uansett at alle lærerne og alt personale er kjempetrivelige og innmari flinke, og Sandefjord er en sinnssykt koselig by det er lett å bli glad i :)

  Du får sikkert et knallår :D

  SvarSlett
 3. Jeg ble solbrent idag da jeg var ute og loka. Og hadde verken smurt meg inn med solkrem eller søkt ly i skyggen. Så siden det var på en sånn dag, så tenkte jeg å meddele det – at jeg har brannskada meg sjæl altså.

  SvarSlett
 4. Wow, tøft av deg å stå fram!

  SvarSlett
 5. Jeg skader meg selv nå faktisk. Svelger ned en uhorvelig bitter, ekkel, vond, besk, jævlig, guffen kaffe. En hel kopp av dårlige vibber! Og jeg drikker det! Hver dråpe skal ned fordi jeg er desperat etter koffein. Suuuuuugen. Og jeg må skrive oppgave i natt, hurra. Derfor.

  SvarSlett
 6. Skjønner. Du straffer deg selv fysisk for å føle at du har kontroll over den psykiske smerten. Det er gjerne sånn.

  SvarSlett