søndag 17. april 2011

Det er bare noen ganger innimellom som

jeg ikke får sove og sånn. Og jeg tenker at

ikke se på meg. Jeg er for stygg for denne verden. Jeg fortjener ingen. Jeg fortjener ikke noe.

6 kommentarer:

  1. Uff, du tar helt feil naar du tenker saann, du er nemlig en veldig episk person som fortjener bare det beste og som jeg ser en hel del opp til ;) Hvis det er noen troest saa har alle noen saanne stunder og det fine er at de gaar over selv om det ikke foeles saann naar de staar paa som verst. Troesteklem <3

    Ps. goey med spanske tastatur, ser saa rart ut og det er fint ;)

    SvarSlett
  2. Nei, nå må du slutte. Du var bare så overtrøtt at du lot sånne tanker snike seg inn. Det er ikke bra for deg å være i Bø lenger, godt at du skal være med meg i påsken. Jeg skal få deg over på andre tanker!
    Vel, jeg skal prøve i alle fall. Tankene er jo til syvende og sist dine og dine aleine, og det kan jeg ikke gjøre noe med. Men kanskje det hjelper at vi begge er like håpløse? Jeg har det også sånn innimellom, og tro meg, det er ikke mye moro å være helt mukkers aleine i Oslo når tankene herjer huet mitt som verst. Du har jo fine folk i Bø, ikke nå kanskje, men til vanlig. DU ER HELDIG.

    SvarSlett
  3. I en film kommer det ofte noe morsomt/sjarmerende først som skal få deg til å le, før situasjonene som får deg til å tute glimter til. Er det lett å le, blir det lettere å gråte også.

    Hvis man føler at man er veldig flink til noe og gjør noe som mange andre ikke klarer, eller i alle fall at man mestrer noe, er det også lett (for alle sunne mennesker, som ikke er ekstremt høye på strå) å kjenne på motstykket (verdiløs, liten...)

    Jeg tror det er bra å kunne kjenne på begge deler, men det må være ballanse (da mener jeg ikke 50/50 altså).

    Håper at du får noen lysere øyeblikk snart :)

    Stor klem!

    SvarSlett
  4. du er dritfin og jeg liker deg <3

    SvarSlett