torsdag 28. april 2011

Litt kvalitetsanimasjon på en torsdag

Herregud, dette har jeg helt glemt å dele med dere. Det var vel kanskje en måned siden eller noe sånt som jeg omtrent starta dagen med å se disse snasne episodene, som jeg blei, om ikke introdusert for, så i væffal gjenintrodusert for, av Sabrina. Greia er jo at jeg så på det da jeg var liten og superfan av Løvenes konge. At dette ikke var Disney, og at det fins ulovlige, eller i væffal frekke, saker som til hverdags kalles plagiat, falt meg liksom ikke inn. Og nå bare... fy faen, så dårlig dette er. Så gjennomført elendig at det fortjener en hederspris. Det er ikke i min autoritet å dele ut hederspriser, men litt hederlig omtale på bloggen kan jeg i væffal gi. Bare... bare... bare... ja. Dette er en kommende kultklassiker.



Dubbinga, dere! Dubbinga! Replikkene er overhodet ikke synkronisert med tegningene, stappfulle av talefeil, syntaktisk absurde, og generelt bare... omg. Det snøvles, stønnes og gryntes, i det hele tatt bare alt annet enn snakkes. Dette er nydelig. Dette er vakkert.

Og i andre episode, skifter blant andre Bambi stemme. Nå har han blitt en nasal arendalitt:



Cirka 13:20 og utover; LSD, ANYONE? Seriøst, dette er faktisk det eneste jeg husker fra jeg faktisk så på det den gangen jeg var ung og ubesudlet. Bare at jeg huska det med flere farger. Bwaha.

Jeg skjønner ikke noe av livet mitt om dagen, men folk sier jo at sånt skal man ikke skrive om på bloggen sin uansett, så derfor; ha ein fin dag! ❤

3 kommentarer:

  1. Jeg tror jeg leste om dette på tvtropes en gang, men utenom det var dette totalt ukjent for meg frem til du linka til det et eller annet sted for en måned siden eller noe sånt og jeg blei sittende og se på det i rein fascinasjon i en halvtime og sånt. Jeg er egentlig veldig enig i din bedømning av det hele, men det er jo elendig på en søt måte da ;)

    Og hvis det er noen trøst så skjønner jeg meg ikke så veldig på mitt eget liv heller så du er i alle fall ikke alene om det :)

    SvarSlett
  2. Den forrige kommentaren er fra meg!

    Mente å kommentere via min egen blogg (http://akimamontgomery.blogg.no/), men blogger oppførte seg merkelig...

    Ha en fin dag =D

    SvarSlett