lørdag 25. januar 2014

Creares årsmøte

Jeg har vel egentlig aldri skrevet noe ordentlig innlegg om Creare, noe som er litt dumt igrunn, for det blei jo tatt så mange fine bilder da vi stifta foreninga og så vedtok vi ting enstemmig og så spilte vi ukulele i Slottsparken og litt sånn forskjellig. Men i utgangspunktet var Creare ei forening vi danna for å kjempe mot nedleggelsen av Skrivebua. Akkurat der og da klarte vi det, men som kjent tapte vi i lengden likevel. Til tross for det består Creare, og vi/de jobber i dag for å ivareta interessene til skrivende ungdom, og for at politikere og myndigheter skal forstå viktigheten av at ungdom skriver.

Og etter denne lille introduksjonen, nærmer jeg meg sakens kjerne, nemlig at det nærmer seg årsmøte! Her kommer det til å bli tatt opp aktuelle saker, det vil bli tid for skriveøvelser og foredrag, samt masse leik og moro i selskap med andre likesinna. Hanne Ørstavik, Kjetil Strømme Jørve (redaktør i Tiden forlag) pluss undertegnede (!!!) kommer på besøk, og jeg må bare si med én gang at jeg syns det er en kjempestor ære å bli nevnt i samme åndedrett som Hanne Ørstavik. Debutboka mi "I dypet av en ruin" er utsolgt mange steder, og kommer ikke til å trykkes i et nytt opplag, men jeg kommer til å ta med meg fem eksemplarer nettopp til Creares årsmøte der de kan kjøpes for en billig penge. Med andre ord kommer akkurat dette årsmøtet til å være en av de siste sjansene til å skaffe seg dette lille scifi-eposet, som forresten Ingrid har dedikert en blogg til (veit ikke om den skal oppdateres videre, jeg...?). Jeg kommer selvfølgelig også til å ta med meg fem eksemplarer av andreboka "Fiji Kitsune fra landet bak drømmer", også den billigere enn hva den ville vært hvor som helst ellers.

Det jeg prøver å si, er at dette kommer til å bli kjempegøy!!! Og noe av det morsomste av alt, er at det er helt gratis! Overnatting, mat, spennende foredrag, morsomme skriveøvelser og muligheten til å bli kjent med andre med like interesser, og det hele uten å betale for annet enn en eventuell togbillett. Påmeldingsfristen går ut den 27. januar, så det lønner seg å gjøre det allerede nå hvis du har lyst til å bli med på februars første skriveeventyr. Bare send en mail til livchristinehoem@live.no med navn, telefonnummer, mailadresse og informasjon om eventuelle matallergier og/eller -vaner, så kan vi ses ganske snart på Globus Hotell i Drammen.

Klikk her for å komme til arrangmentet på Facebook.

Spre gjerne ordet, og fred ut!

3 kommentarer:

  1. Det høres utrolig fint ut og jeg ville vurdert det veldig seriøst om det ikke var for at jeg allerede har teaterbilletter til akkurat den lørdagen og en del andre planer som jeg har lagt tidligere. Håper du og alle de andre som drar får det kjempegøy da :)

    SvarSlett
  2. Åååh! Hadde det ikkje vore for at eg meir eller mindre blakk, og har veldig lang reisevei så hadde eg absolutt komt! Det hadde vore så kjekt å sett deg pluss resten igjen, samt å muligens få litt skriveglede igjen og å hjelpe til med å bevare skrivegleda blant unge. Eg håpar du kosar deg masse og får ei flott helg! <3

    SvarSlett
  3. Jeg gleder meg væffal masse! Synd at dere ikke får kommet, men kanskje en annen gang?

    SvarSlett