onsdag 11. juni 2014

Nye tider

Jeg er så utrolig stolt av Jørgen. Ut av x antall søkere der åtte stykker blei innkalt til intervju, har han fått lærlingplass som kostymesyer hos Det Norske Teatret fra høsten av! Jeg er så sykt glad på hans vegne. I tillegg skal jeg som kjent begynne på forfatterstudiet i Tromsø - herregud, det er under en måned til! - så jeg har tru på at livet mitt fra høsten av kan bli ganske så fint.

Men. Jeg har flytta hvert eneste år siden 2009. Jeg veit av erfaring hvor vanskelig det er å få tak i bolig i Oslo, særlig siden prisene stiger jo færre folk man er til å dele leia på. Akkurat den perioden jeg har foran meg nå, med stressing og visninger og pakking og utslitthet, gruer jeg meg til. Jeg har lyst til å spole over de to - tre kommende månedene og begynne direkte på ny giv i slutten av august. Jeg merker at jeg begynner å bli for gammal for alt dette. Men forhåpentligvis får vi bo i vår nye bolig i væffal to år. Det er da noe, og det kommer altså til å bli den nest lengste perioden jeg noen gang har bodd på ett sted. Puh. Bare å holde ut til da og gjøre mitt beste i mellomtida. Så får vi håpe at karakterene på økonomieksamen som er tilgjengelige fra den tjuetredje, ikke slår meg tilbake ned i søla.

Nei, skal jeg gå og drikke litt brus, da kanskje.

2 kommentarer:

  1. Wow, så flink dere er! : ) Stas med dyktig kjæreste!
    Håper at alt som involverer flytting går relativt raskt og smertefritt. Jeg hadde mareritt om at vi måtte flytte ut av studentleiligheten vi har nå - det sier vel sitt om hvor lite glad jeg er i å flytte.

    SvarSlett