onsdag 25. juni 2014

Stuffz

Dere, jeg trur det nesten ikke sjøl engang, men jeg fikk D på økonomieksamen!!! Det er liksom... jeg fikk ikke E engang. Jeg fikk en helt ålreit karakter. Jeg er litt usikker på åssen det har gått an, med tanke på at jeg fortsatt sitter igjen med det inntrykket av økonomifaget som noe helt uoverkommelig, pluss at jeg bare rakk å gjøre litt over halvparten av eksamensoppgaven, og av dét igjen, rakk jeg ikke å føre inn alt. Men herregud. Jeg er så letta. Jeg får beholde alt av stipend og hele pakka, og alt ordner seg faktisk!

Jo, også dere. Jeg reiser faktisk til Tromsø i morra for å delta på min første samling på forfatterstudiet. Jeg er fortsatt litt redd for at de andre barna i klassen skal le av meg fordi jeg er så rar og barnslig, og for at jeg skal være rotete og virrete og redd når jeg kommer fram fordi forandringer har nettopp den effekten på meg, men er det lov å si det? Aller mest gleder jeg meg.

Ha en videre strålende onsdag ettermiddag.

2 kommentarer:

  1. Gratulerer med eksamen og lykke til i morra! Jeg tror ikke de kommer til å være slemme i Tromsø, men du kan true dem med at du kjenner en vikinghird der oppe om det skjer :D

    SvarSlett
  2. Takk, takk! Det skulle vise seg å ikke bli nødvendig, men det er jo alltids praktisk å ha det som et ess i ermet.

    SvarSlett