mandag 1. desember 2014

Advent

Det er første desember, jeg har nettopp kommet hjem fra forfatterstudiets fjerde samling, jeg så ikke nordlys til tross for mørketid, og det var varmere der enn i Oslo. Når Jørgen kommer hjem fra jobb i dag, skal han få en overraskelse:



Til tross for at dette så mye mer estetisk tiltalende ut da det fortsatt bare var en idé i hodet mitt, er dette min adventskalender til ham i år. Jeg har kalt den en datekalender, og i posen på det øverste bildet, som henger på døra fra gangen inn til stua, ligger det ei slags bruksanvisning. I hver pose er det en lapp med en date, og en liten hjerteforma sjokolade, og han kan velge om vi skal gå på daten i dag, eller skrive den opp på bruksanvisninga og ha den til gode. Når advent er over, kan jeg skrive opp alle datene her, i tilfelle noen trenger inspirasjon til å gjøre noe lignende en gang.

Håper forresten du har lyst til å komme på slippfesten for årets siste nummer av litteraturtidsskriftet Lasso den 11. desember! Jeg står på trykk med teksten De innerste detaljene og skal lese den høyt.

Nå er det forøvrig også endelig lov til å høre på verdens fineste juleplate.

Ønsker alle lesere ei lun førjulstid!

2 kommentarer:

  1. Sein kommentar, men jeg må bare applaudere dette, for en kjempegod idé! Håper dere får/har hatt det kjempegøy :D

    SvarSlett