torsdag 10. september 2015

Høstsveis

Kjenner jeg bloggen min rett, kommer den nok til å få denne fargen til å se aller mest brun ut, men stol på meg når jeg sier at det er en slags oransj kirsebærrød? Veit ikke om det gir mening med mindre man faktisk ser ordentlig åssen fargen ser ut, men uansett.

Jeg er så glad for å ha bob igjen. Syns fasongen og panneluggen kler ansiktstypen min kanskje aller best av alle de forskjellige frisyrene jeg har hatt opp gjennom.

Har noen uoffisielle planer om å gjøre fargen litt mer lilla etter hvert, ved hjelp av en magisk hårkur jeg har. Oppdatering følger eventuelt.

Av helt andre ting kan jeg nevne at jeg leser på førstkommende Splittet Kjerne, faktisk min første novelle på mange, mange år. Hyggelig om du kommer!

Dessuten skal Eirin og jeg intervjues på et arrangment på Drammensbiblioteket den 23. september. Ta gjerne turen dit òg!

Ellers har jeg ikke annet å meddele enn at jeg gleder meg til Kulturnatt i morra, at jeg har billett til Lucid Dream, og at jeg ønsker alle et godt valg, og jeg håper du vil stemme på enten Rødt, Miljøpartiet De Grønne eller Sosialistisk Venstreparti, men det viktigste er egentlig at du ikke stemmer på Fremskrittspartiet eller Høyre.

6 kommentarer:

 1. Du ble fin på håret! Har ikke sett deg med andre hårfarger/frisyrer, da dette er mitt første besøk, så kan ikke si hva du kler best, men du ble fin :)

  SvarSlett
 2. Veldig fin bob, og veldig fin farge ^^ Lykke til med opplesing!

  SvarSlett
 3. Fint hår, syns den rammer inn ansiktet ditt veldig godt og fargen er veldig stilig :) Fikk ikke dratt på Lucid Dream, men det var sikkert veldig stemningsfullt og yay for kulturnatt. Og har forhåndsstemt på Rødt (og Frp og Høyre har kommet nederst på alle valgomater jeg har tatt heldigvis). Får ellers ikke kommet på Splittet Skjerne siden jeg har teaterplaner den dagen sammen med moren min, men kult at du skal lese. Jeg vurderer veldig å lese på Åpen Mikrofon i kveld om jeg drar dit, men i så fall er hva jeg skal lese fortsatt et mysterium.

  SvarSlett
 4. fin fin fin fin! :) Skulle ønske eg kunne vere der og høyre deg lese, men det får bli en annan gong <3

  SvarSlett
 5. Ah, kjempeflott på håret du er. Nydelig. :)

  SvarSlett