mandag 30. november 2015

Amazons underverden

For litt siden utførte jeg intet mindre enn et dypdykk. Det kan være vanskelig å orientere seg på Amazon, bare fordi det er så ekstremt mye der - hvor skal man begynne, liksom. Amazon har lenge vært stedet jeg har gått for å få tak i filmer, spill, TV-serier og bøker det ikke er så altfor lett - eller billig - å finne på de fleste norske butikker. Fordi på Amazon kan man komme over ganske så obskure ting, inkludert massevis av bøker utgitt på eget forlag. Jeg må innrømme at jeg har visse fordommer knytta opp mot bøker utgitt på eget forlag - jeg tenker at det er jo i de fleste tilfeller en grunn til at ingen allerede etablerte forlag vil gi dem ut, mener jeg. Samtidig er det unektelig en god del underholdning i en del av disse bøkene - kanskje ikke nok til at jeg ville orka å faktisk lese dem, men heldigvis holder det i lange baner med en tittel og et cover. Mye erotikk her, fordi det er stort sett der moroa ligger, har jeg inntrykk av. Og i tilfelle du skulle lure: jeg har inntrykk av at dette hovedsaklig skrives i fullt alvor.

La oss begynne forholdsvis uskyldig med Eat Your Own Cum Tutorial av Ivana Tastit (mistenker at i væffal etternavnet er et snurrig pseudonym, ja.)

 
Så vidt jeg har forstått, er denne skrevet for menn som ønsker å smake sin egen sæd. Hver sin lyst, antar jeg. 

Men det var bare ei oppvarming! Jeg går like godt i gang med dinosaurerotikaen først som sist, jeg.
Og apropos Chuck Tingle, så har han faktisk skrevet helt utrolig mye spennende. Her er noen flere favoritter fra ham, inkludert seksuelt samkvem med dinosaurer, sjørøverbigfoots (?), kaffekopper (!?), og en personifisering av ukedagen mandag (!!??!!??):

Det er forresten litt urettferdig at jeg ikke før nå nevner boka som starta hele denne fascinasjonen for min del, Now That I'm A Ghost, I'm Gay av Josh Lark:


Jeg husker ikke hvor det var jeg kom over denne boka første gang, men siden den gang har jeg i væffal visst følgende: det fins mye veldig rar erotisk prosa der ute.
Så... nå veit dere åssen jeg tilbringer mandagsformiddager.

4 kommentarer:

 1. Noe av det morsomste med disse bøkene er jo kommentarene til dem da ;) Og Chuck Tingle liker visst uttrykket "pounded in the but" for det gjentok seg en del. Man kan finne usedvanlig mye rart på Amazon, har funnet en hel del snodig opp i gjennom selv.

  SvarSlett
  Svar
  1. Og med kommentarene mener jeg brukeranmeldelsene, bare en presisering siden det kanskje ikke var helt tydelig hva jeg mente.

   Slett
 2. Haha, ja, det er kjempegøy. Syns det er morsomt med de anmeldelsene som gir dem éi stjerne og sier at de var skikkelig skuffa, språket var dårlig og plottet helt absurd, og da begynner jeg egentlig å lure litt på hva de egentlig forventa seg av ei sånn bok, haha.

  SvarSlett