torsdag 3. november 2016

Jungelgrønn

Jeg har klipt og farga håret igjen.


Det morsomme med denne fargen, som heter "tropical green", er at den forandrer seg ettersom hvor lyst det er. På bildet over, der det er ganske lyst, ser den blåaktig ut, mens i mørkere omgivelser, som rett før jeg dro på Allehelgensfest på Naturhistorisk museum på søndag:


... ser den skikkelig Joker-grønn ut.

Jeg sliter med balansen mellom å faktisk ha nok penger, og å ha nok overskudd. Jeg har en jobb som suger energi ut av meg, og jeg orker stort sett aldri å gjøre noe annet enn å synke sammen i sofaen når jeg er ferdig. Dette betyr at jeg bare kan skrive de gangene jeg ikke er på jobb, men de gangene jeg ikke er på jobb, må jeg vaske opp, vaske klær, rydde, og så plutselig er Jørgen hjemme fra skolen, og så lager vi mat, og så plutselig er det så seint på kvelden at det eneste som gir mening å gjøre, er å nok en gang synke sammen i sofaen.

Dette er mye av grunnen til at jeg blogger sjeldent for tida. Jeg må jobbe så mye som jeg gjør for å ha nok penger til å klare meg, samtidig som at kroppen min kjenner at bare dette allerede er for mye.

Canada har opplevd positiv effekt av forsøk med borgerlønn. Syns tida er overmoden for et lignende forsøk her til lands.

3 kommentarer:

  1. Ah, så flott du er på håret. :) Hva jobber du med nå? Jeg kjenner igjen det å bli sliten av jobb. Trur det er veldig vanlig. Sjøl elsker jeg det jeg gjør, men ja etter jobb er jeg ofte svært sliten.

    SvarSlett
  2. Ut i fra det lille jeg vet om borgerlønn stemmer jeg et klart ja til ideen. Ellers fint hår og håper du finner ut av balansen etter hvert.

    SvarSlett
  3. Takk, begge to! Jeg har en random industrijobb som jeg har hatt siden 2011.

    SvarSlett