søndag 6. januar 2019

... jula er vel ikke helt over ennå, vel?

Det er jo noen som sier at den varer til 13. januar, så jeg satser på at det er innafor å skrive om julegavene jeg fikk to uker etter at jeg fikk dem. Ting har vært temmelig hektisk de siste månedene av flere grunner, og jeg håper det kommer til å roe seg litt nå framover. Jeg har liksom ikke følt meg som et menneske i det siste.

Gaver, dere!

Og apropos gaver: det er altså så sinnssykt vanskelig å ta dugelige bilder på denne tida av året. Jeg kan bedre enn dette, altså, jeg lover. Bare sånn at dere veit det.

Jeg fikk saker og ting til kjøkkenet, inkludert masse Mummi-greier, som jeg alltid setter pris på. Syns uansett det er veldig greit å få kjøkkenting, fordi det er ting jeg virkelig trenger, men som både kan være kjedelig og vanskelig å huske på å kjøpe sjøl. Veldig fint å kunne få sånt av slektninger som i utgangspunktet kanskje ikke helt veit hva de skal kjøpe.Jeg mener, disse tinga er jo faktisk fine i tillegg til å være praktiske, inkludert den ildfaste forma. Jeg trudde liksom ikke det helt var mulig å finne ei estetisk tiltalende ildfast form, men jaggu gikk det an, gitt.

Jeg fikk klær:Det syns ikke så godt på bildet, men genseren glitrer! Jeg trur de fleste som leser denne bloggen har fått med seg at jeg er over gjennomsnittet glad i glitter.

Jeg fikk gøye ting:I tilfelle det ikke skulle være så lett å skjønne: det øverste er et kjøleskapspoesisett med ord fra en av yndlingspodcastene mine. Det nest øverste er en pin, og det femte bildet viser to noveller av henholdsvis Charles Dickens og Selma Lagerlöf i hendig format, pluss en utgave av britiske Granta.

I tillegg fikk jeg penger, Flax-lodd og ei plate som jeg har fra før, men som jeg satser på å få bytta.

Og dere, jeg føler jeg har så lite å si om dagen. Så lite av det jeg opplever føles liksom relevant å dele med andre. Jeg veit ikke helt, jeg. Hva er dere vil lese om, egentlig? Hvis dere vil fortsette å lese?

2 kommentarer:

  1. Fine gaver og jeg har av en eller annen grunn lagt merke til at "hva jeg fikk til jul"-innlegget kom 7. januar både i 2018 og 2017 så i år har du jo faktisk vært ekstra tidlig ute ;) Nå måtte jeg dessuten sjekke opp om Stranger Things-musikk fantes på Spotify og det gjør det så jeg må huske på det neste gang jeg trenger episk bakgrunnsmusikk mens jeg skriver (og jeg gleder meg til neste sesong som jeg leste at kommer 4. juli el. noe sånt).

    Ellers vil i alle fall jeg fortsette å lese bloggen din og jeg syns ikke du har lite å si. Forslag til ting du kan skrive om: du kan anmelde ting, du kan skrive om ting som fascinerer deg og altså, det er jo mange muligheter, dessuten syns jeg at du er et sånt menneske som aldri er overfladisk, selv når du skriver om lette ting så er det dybde så det meste blir dermed interessant nok :)

    SvarSlett
  2. Jøss, ser man det, og jeg som trudde jeg var treig i år! Og jeg gleder meg også veldig til ny Stranger Things-sesong!! Veldig fint å høre at jeg aldri er overfladisk, selv om jeg ofte føler at det en del ting jeg skriver er nettopp det, haha. Imposter-syndrom og alt det der.

    SvarSlett