onsdag 6. mars 2019

Trettipunktersbloggutfordring #9: Ti artige/fine ting i huset/leiligheten din

Jeg elsker nips og stæsj, og kan på den måten sies å være ganske materialistisk av meg. En vakker dag har jeg lyst på et enormt kråkeslott som er fylt av rot/skatter (alt ettersom). Inntil videre har jeg bare en overfylt leilighet.

1. Denne enhjørningen fikk jeg til jul en gang for maaaange år siden, og den har fulgt meg siden. 



2. Jeg elsker venetianske masker. Her er tre av mine (selv om bare den første har fått en fast plass i leiligheten vår).





3. Mitt motto, fra Flight of the Conchords. Innramma broderi, en gave fra Vibeke.


4. Fikk dette My Favourite Murder-inspirerte magnetpoesisettet av Vibeke sist jul! Jeg har ikke skrevet så mange dikt med det ennå, men de få jeg har skrevet, er veldig prega av... hva skal jeg kalle det. Ordforådet til Karen og Georgia.




5. Jørgen fant en kreativ måte å henge opp noe av greiene våre på ved hjelp av tråder. Dette området av veggen vår har blitt et slags oppsamlingspunkt for stæsj. Her er et bilde av den samme kroken for fem år siden, tatt med speilreflekskamera.


 6. Mye av nipset vårt som ikke har plass andre steder har endt opp på toppen av bokhyllene våre. Her representert ved en flosshatt Jørgen har lagd, noe av restelageret av bøkene jeg har gitt ut på Panthera, en alvestatuett, et krusifiks, en spilledåse kjøpt på et marked i Budapest, enda ei venetiansk maske, artig lampe, piknikkurv, enda en flosshatt og brettspillet Ticket to Ride.


7. Denne gamle båndopptakeren kjøpte Jørgen i en bruktbutikk en gang. Den virker nesten.


8. Vi har mange fine plakater på veggene våre, men denne, som ikke engang er en plakat, er den som betyr mest for meg. En liten papirpose som jeg fikk buttons'ene jeg kjøpte på Sigur Rós-konsert i 2005 i. Og det er så lenge siden at denne bloggen ikke engang eksisterte da.


9. En telysholder jeg trur vi kjøpte på et loppemarked eller i en bruktbutikk eller noe lignende en gang. Denne skal jeg henge fra et tre den dagen jeg får meg hage.


10. En av få pyntegjenstander jeg har som ikke er kjøpt brukt. Kjøpte den på Kremmerhuset på Hamar veldig, veldig billig på grunn av en skade. Jeg elsker faktisk øyenstikkere, og har skikkelig lyst på øyenstikkertatovering.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar