tirsdag 14. januar 2020

Jeg vil leve i disse musikkvideoene







(Jeg vil for den saks skyld også leve i Netflix-filmen Mute, men bortsett fra det visuelle, er den egentlig ikke så veldig bra, så du trenger ikke å se den med mindre du er spesielt interessert.)

2 kommentarer:

  1. Ingen av disse sangene var helt min greie rent musikksmakmessig sett, men jeg syns videoene var atmosfæriske og følelsen de ga av 80-tall uten å være laget på 80-tallet virker sånn jeg kjenner deg som veldig din greie, så jeg ser fascinasjonen. Med det sagt virker det etter min mening egentlig mer farlig i noen av disse videoene for i første videoen ser det ut til å finnes ninjaer og i siste videoen så er det noe med looken til flere av karakterene som gjør at de virker litt skurkeaktige. Og hvis jeg selv skulle leve i en musikkvideo tror jeg at jeg ville gått for en skikkelig koselig musikkvideo der man fikk varm sjokolade foran en peis eller noe sånt mens man satt og leste og koste seg.

    SvarSlett
    Svar
    1. Haha, ja, det gir jo mening. Det kan hende jeg har et større behov for å leve i en verden som er mye mer forskjellig fra den vi allerede lever i enn det du har? Kult at du ser fascinasjonen selv om dette ikke er helt din greie :)

      Slett