torsdag 2. januar 2020

Desember 2019

Opplevelser: Hundepass. The sideshow before Christmas. Forfatterklassekos med Unn og Anne Lise. Bursdagen til (den andre) Mari. Jul i Lier. Kinotur med Vibeke. Nyttårsfest hos Mari.


Innkjøp: I desember har jeg vel igrunn bare kjøpt julegaver til andre.

TV-serie: Jeg driver egentlig fortsatt med å ta igjen for all den tida i vår da jeg ikke klarte å sitte stille lenge nok til å se en episode av noe som helst. I desember så jeg den siste sesongen av The Affair og den nyeste sesongen av Castle Rock.

Film: Deadpool, Ghost World, Jeg har mistet kroppen minI, Tonya, Star Wars – Episode IX: The Rise of Skywalker, Mute og Grey Gardens (altså spillefilmen fra 2009). Av disse var I, Tonya blant dem jeg likte best. Jeg var litt for liten til å få med meg hele Tonya Harding-greia mens det faktisk skjedde, men jeg har vært innmari fascinert av historien hennes siden jeg leste om henne i et eller annet random blad mens jeg var hos frisøren for noen år siden. Hun var kunstløpdronninga USA helst skulle vært foruten; de mente hun var white trash, og ikke så ut sånn som USAs representant i OL burde se ut. Man trenger ikke være opptatt av kunstløp i det hele tatt for å la seg begeistre av det brokete karaktergalleriet, der alle utrolig nok er basert på ekte personer.Musikk: Whisper av Still Corners er den låta jeg hørte mest på i desember – og for ei låt det er. Helt perfekt å sovne til, selv om den passer bedre til ei tropenatt enn akkurat midtvinteren.

2 kommentarer:

 1. Fin oppsummering. Jeg trenger å få sett I, Tonya selv merker jeg. For øvrig virker det som en måned som inneholdt flere fine ting :)

  Hva angår tv-serier kom jeg aldri i gang med Den Mørke Materien-serien og nå har mamma kutta ut HBO fordi hun aldri bruker det (og jeg brukte hennes passord de få gangene jeg brukte det) så jeg har tenkt å se serien når den kommer på dvd i stedet. Jeg liker egentlig ikke HBO så godt uansett, jeg er mer glad i Netflix og Viaplay :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Trur du ville likt både I, Tonya og His Dark Materials veldig godt, så håper du får sett begge etter hvert!

   Slett