tirsdag 9. juni 2020

Trettipunktersbloggutfordring #11: et bilde av utsikten fra valgfritt vindu i huset/leiligheten din

Jeg har totalt fem vinduer i sokkelleiligheten min, to av dem er sånne smale kjellervinduer som så vidt stikker opp over bakkenivå, men de resterende tre er plassert på motsatt side og peker ut mot hagen min. Hagen min, hvor koselig den enn er, er egentlig ikke så veldig spennende å se på, så jeg deler isteden dette bildet av en soloppgang som jeg tok fra det sørligste (lengst til høyre innenfra) stuevinduet mitt i februar 2018. Jeg, eller rettere sagt leiligheten min, har slitt en del med fuktig inneklima siden jeg flytta inn, noe som ikke er særlig bra for verken bygningen eller helsa, men i det minste har det bidratt til en del fotogen kondens opp gjennom:


2 kommentarer:

  1. Stilig kondensbilde, men synd at du sliter med dårlig inneklima i leiligheten min. Jeg er veldig glad jeg slipper slikt i leiligheten min.

    Liker ellers diktene du posta i forrige blogginnlegg og syns det diktet der du nevnte Stacie Orrico var litt artig fordi jeg hadde en periode der jeg var ganske fan av Stacie Orrico i slutten av tenårene (fun fact: hadde den ene cden hennes og den var det eneste stedet jeg har sett noen ha kors foran enkelte av sangtitlene for liksom å markere at disse sangene var eksplisivt kristne budskapsmessig sett).

    SvarSlett
    Svar
    1. Tusen takk! De jeg leier hos har planer om å pusse opp her, forhåpentligvis kan det gjøre at det bedrer seg. Og gøy at du var Stacie Orrico-fan en gang i tida, jeg visste ikke at hun basically var en lovsanger før de begynte å snakke om sangene hennes på konfirmasjonsundervisninga.

      Slett