onsdag 13. august 2008

Resultatet av en regnfull sommerferie

Vi har fått skanner, hvis du lurte.

Andre interessante (?) ting jeg har gjort i det siste, involverer lese Twilight (den gikk unna på to dager - seriøst, så fort har jeg ikke lest siden Mannen som elsket Yngve) og drømme at man er the Jokers medsammensvorne. Førstnevnte var en rawr opplevelse, og den andre likeså, egentlig. Så typisk at jeg måtte våkne da vi bare nettopp hadde gått inn på soverommet.

7 kommentarer:

 1. Twiliiight! <3
  Meget, meget bra. Skanner er diggetidigg. Stylish bilde, kreizi deg O.O

  SvarSlett
 2. mwahahaha<3

  jeg derimot, har for tida en tilbakevendende drøm der jeg skal kjøpe ei flaske smirnoff ice som forsvinner hver gang jeg kommer til kassa. jeg savner john lennon i tyllskjørt/i bøttekottet på skolen sammen med paul mccartney<3

  SvarSlett
 3. Hva kan jeg si? I Я teh rawrness D:
  Jeg hadde flaks som drømte det, egentlig. Til vanlig drømmer jeg kjedelige ting som at pappa prøver å ta sokkene mine. Jeg trur det er noe i veien med fantasien min.

  SvarSlett
 4. Jeg syntes personlig at "Twilight" var bra, men ikke fantastisk, men så er jeg i utgangspunktet ikke helt vampyr-typen, det er helt andre grunner til at jeg liker Buffy.
  Og ellers hørtes det ut som en genial drøm, men man våkner nesten alltid på det mest spennende i en drøm, det er i hvert fall min erfaring :O) (Merkelig det der...)

  SvarSlett
 5. Ja, og det er dårlig gjort! x]
  Jeg er... ganske glad i vampyrer. Jeg kommer nok til å lese resten av bøkene og. Sjølve historia er kanskje ikke all verden, men jeg bare elsker beskrivelsene og sjølve språket.

  SvarSlett
 6. "Vi har fått skanner, hvis du lurte."
  hahahaha.
  Og litt irritersomt at man alltid våkner/blir vekt når drømmen er på sitt beste <'3

  SvarSlett