torsdag 11. september 2008

Klar, ferdig, COSPLAY!

25. oktober er det klart for det tredje Desucon, og var det én ting jeg bestemte meg for da jeg var på Soracon, så var det at på Desucon ville jeg cosplaye. Jeg hadde så klart litt lyst til å være Misa, men det hadde bare blitt mongo om Ingrid og jeg skulle gå dit sammen - og begge være Misa. Tenkte også på at vi kunne gå som par, men hvem skulle jeg ha vært da, liksom? Light? Rem? Uansett, jeg bestemte meg uansett for et kostyme som er tusen ganger vanskeligere, nemlig Rikku fra Final Fantasy X:

Fordi jeg liker Rikku. Og sveisen er ikke så altfor vanskelig å få til. Og så er jeg blond fra før av og greier. Skal bleike det ytterligere før Desucon, tenker jeg, så da blir det maksimal effekt. Til toppen har jeg tenkt å kjøpe den her:

og så bare klippe av ermene og sy litt og sånn. Når det gjelder shortsen, tar jeg nok utgangspunkt i denne her som jeg her fra før, her modellert av mi prektige ræv:

til tross for at jeg ikke har så lyst til å sy de blonde/volanggreiene sånn ordentlig fast. Veit ikke åssen jeg skal løse det ennå.

Men. Det ekte problemet ligger uansett i alt det andre. Svømmebrillene tenker jeg like greit at jeg dropper, i og med at jeg ikke gidder å kjøpe et par svømmebriller bare for det, samt at de blå Speedo-greiene jeg har fra før... altså, jeg lar bare "de blå Speedo-greiene" tale for seg. Det går bare ikke. Beltet tenkte jeg at jeg kunne prøve å få tak i et billig beige stoffbelte og mekke litt på magisk vis på det, og til tross for at det er ei stor nok utfordring i seg sjøl, er det bare bagateller. Hva med de blå dingsebomsene som henger fast i toppen hennes bak? Den oransje hansketingen? Og, for crying out loud, støvlene!? Dette går til helvete!

Må dra med meg Fiji på Stoff og stil snart. Og håpe på et mirakel, elns. Tips og råd er VELDIG velkomne i kommentarfeltet. Jeg mener, jeg kan jo egentlig ikke sy engang.

7 kommentarer:

 1. Okeey, dette skjønte jeg fint lite av, men sikkert morosamt ^^ Antrekket var kult, håper du får det til:)

  SvarSlett
 2. Du kan trokle (sy me lange sting) fast blondane da er det lett å ta de vekk etter på. :) Å har du ikkje svart hår no? Var forsiktig med bleikinga blir lett orangsje da... som du sikkert egentlig veit

  SvarSlett
 3. Jeg kan ikke hjelpe med syinga dessverre siden jeg ikke har sydd noe som helst siden ungdomsskolen (selv om jeg har lyst til å gjøre det igjen etter hvert).
  Men jeg ønsker deg lykke til og synes det høres absolutt interessant ut.

  SvarSlett
 4. Åh, så awesome :'D
  blå dingsebomserr: blå strømpebukse jaa?
  oransje dingser på støvler: fjær, og da er du allerede langt på vei, forutsatt at du har noen støvleting som ligner en smule?

  SvarSlett
 5. Det er ikke sååå vanskelig å skjønne, egentlig, Aurora. Bare søk på Wikipedia eller gå inn på www.cosplay.no :)
  Ah, smart, smart, Ida. Det kan jeg prøve på :] Og nei, nå har jeg blondt hår igjen :3 Eller, blondt og blondt... Rødblondbrunoransjeaktig. Litt søtt.
  Blå strømpis, smart. Har fått et tips på forum om å bruke gummistøvler! 8D

  SvarSlett
 6. Ey! Morro:)
  Du kan jo og finne noen oransje/gule leggvarmer og trekke opp på i alle fall den ene armen, det tror eg vil ligne litt på den ene siden i alle fall, ellers vet eg ikkje helt, hehe, vanskelig, men eg tror nok du får det til om du vil! :)

  SvarSlett
 7. Ey, leggvarmertipset var jo ikke så halvgæli. Takk for det :] Håper jeg får det til, jeg og. Har sydd toppen neeesten ferdig i dag, faktisk! ^^

  SvarSlett