mandag 1. september 2008

Om søte mennesker, blant annet

Se, se, se hva leserne av bloggen min har stemt fram!:
Det varmer mitt hjerte i ei tid da jeg får greie på at den vidunderlige t-skjorta jeg har bestilt ikke kan bli sendt til meg likevel på grunn av at de må ha en kopi av kredittkortet til kjøperen sendt dem på fax. Butikken, altså. Det suger. Dessuten løp/jogga/lunta jeg tre komma føkkings seks kilometer i gymmen i dag, bare for å få hele klassen, meg sjøl inkludert, til å lure på om jeg har astma. Det suger jaggu det og.

Apropos ingen verdens ting er dette blogginnlegg nummer hundre. Det er jo litt kult.

4 kommentarer:

  1. Gratulerer med blogginnlegg nummer 100 :O)
    Ellers synd med t-skjorte-ikke-komminga og gymtime-episoden, det er sånne ting som skjer, men eitrende irriterende likevel.
    Jeg sender virtuell sympati via denne setningen...

    SvarSlett
  2. Du er så flink atte <3
    huffda, kjipt at du ikke fikk den t-skjorta :( jeg bestilte et par superskjønne sko på nett engang, og kunne ikke heller få dem... det er skuffende! men, materialisme, det er ikke sunt for meg, haha.
    Og angående gymmen, så føler jeg så inderlig med deg. måtte jogge 3 * 1,75 km, seriøst trudde jeg skulle dø. og så har vi jo sånn løpeprøve hvor vi får karakter, og jeg er sikker på at jeg enten ikke klarer å fullføre løpet fordi jeg går i koma hallveis, eller så får jeg en ikkesåveldiggod karakter, haha. jeg har ikke kondis, men er heldigvis ikke den eneste i klassen. det er litt en trøst egentlig, mehehe.

    SvarSlett
  3. Jah, det er alltids det. Akkurat som det er trøst å lese sånne kommentarer ^^

    SvarSlett