tirsdag 1. juni 2010

Nei-dag

Eller altså, dagen i dag har egentlig vært fin, den, det er bare det at jeg tenker kjipe tanker likevel. Så da poster jeg noe koselig her i steden:



Uansett er jeg lei av å spamme ned bloggen min med emopiss alle driter i likevel. Så ha en fin dag, alle sammen! Smil og vær glad.

4 kommentarer:

  1. sv; Kødder du?? Ååååhh... hvis du drar dit i dag eller i morgen må du finne dem:D:D:D

    SvarSlett
  2. Alt bullshitet om alltid skulle vere glad heile tida er ikkje ein menneskelig eigenskap. Det høyre med å ha gode og dårlige dagar. Då blir glede ein ekstra herlig ting så. Men det skal gå bra, kjære. Du skal gå forfattarstudium liksom, mens eg mest truleg kjem til å kjede meg ihel med kunsthistorie-studier. Hihi. Eg må ta tog til austlandet når vi er studentar, vi trenger meetins<3. Og yay, idag er det under en måned til buatreff:)
    En ting som burde gjere deg litt humør; fra kontoret på turistinfoen så har eg utsikt mot oppslagstavla i Skei sentrum, og der henge ein stooor panterhaplakat med boka di<3. :D Elsk. Your famous here, honey!

    SvarSlett
  3. Æsj, hatar sånne dagar. Og du må ikkje tru me ikkje bryr oss. Hadde me ikkje brydd oss, hadde me ikkje kommentert, i alle fall hadde ikkje eg gjort det(eg er litt slem sånn :o).
    ALLE har opp- og nedturer, og som det så klisjé heiter; Det er i motbakkar det går oppover. :)

    Ein ting som kanskje(?) kan gjere deg litt meir glad? (det høyres ikkje ut som noko som gjer det glad NO, men etter du har gjort det kjenner ein seg faktisk litt betre, i alle fall gjorde eg det. (Blah, hatar å reklamere sånn: http://livsendringer.blogspot.com/2010/06/pause-utfordra.html) Eg har utfordra deg, nemleg, teit som eg er.

    Unnskyld for teit reklamering. Håpar du har det bra, og at ting vert betre, og når eg såg Eva snakka om plakatar, så kom eg på at eg såg ein STOOOOR plakat av boka di på ferjekaia mellom Lavik og Oppedal, altså der alle som skal frå Bergen til Trondheim eller omvendt med buss må køyre forbi for å kome over med ferja :D Dét er jo berre superawesome? :D

    SvarSlett
  4. @ Eva: Heh, jada. Ting er jo egentlig fint for meg. Takk for omtanken, kjære deg <3

    @ Ida: Wuhu, utfordringer er gøy :D Skal ta det når jeg er tilbake fra Gjøvik.

    SvarSlett