lørdag 26. juni 2010

Usunn livsstil

Hey ho.

Jeg skal innrømme det først som sist: jeg er bittelitt ensom. Og jeg syns det er bittelitt trist at jeg er helt aleine akkurat nå. Helt aleine. Og jeg skal være det ei stund.

Men! Jeg har filmmaraton med meg sjøl! Begynte i går morges. Ni filmer, fire - fem dager. Dette greier jeg. Og det er jo bare godfilmer uansett.

Jeg vurderer å legge meg. Er litt trøtt nå. Eller egentlig ikke sånn sovetrøtt, men mer sånn... at du kjenner at du går på sparebluss-trøtt, komplett med vondt i ryggen og øyne som svir. Hva kan jeg si? Jeg endte liksom aldri opp med å legge meg i går, da. Og egentlig er det jo superdumt å legge seg nå uansett, for hvem veit når jeg står opp igjen da, liksom. Men så lenge jeg har tilnærma normal døgnrytme til folket kommer igjen, bør vel alt gå bra? For det er jo fint å få sove litt innimellom. Det er dumt å se film og påfugler samtidig, mener jeg.

Av andre ting, har jeg lagd mat, spist mat og vanna blomster.

Jeg bør få en sunnere livsstil, for jeg ender sikkert opp med å dø av en eller annen usaklig sjukdom innen jeg er tredve. Samtidig er jeg litt for hedonistisk til å gidde. Og jeg vil jo for så vidt ikke ha rynker uansett.

Ellers tenker jeg at jeg bør gå mer i store klær. Jeg liker måten løstsittende plagg ser ut på tynne personer.

Usunnhet! Sjøldestruksjon! Film! Jeg er bare ung én gang. Og det må bli film, trur jeg. Sånn videre. Det er få ting som gir meg sånn glede. Jeg trur jeg sparer til DV-kamera.

Jeg kommer tilbake.

Yay!

13 kommentarer:

 1. Endelig en som vet å sette pris på en ekte hest!

  Ahh, de blomstene, trenger jo bestandig sabla mye vann.

  SvarSlett
 2. Du får mye bedre bilder med et DSLR enn et dedikert videokamera til tilsvarende pris, men ikke autofokus. Samtidig så kan du bruke det til å ta gode bilder.

  Jeg misunner at du har nok fritid til å se på film. Det hadde vært kult. Har du ikke planer om å finne på noe artig i løpet av ferien da? Det hadde gjort seg.

  SvarSlett
 3. Sant, man er bare ung en gang. Kjedelig å se tilbake på ei ungdomstid der man spiste grønnsaker og gikk på treningssenter hver dag... Spis sjokolade og se film til du svimer av:D Fornuftig kan an være etter man har passert 30 eller noe :3

  SvarSlett
 4. svar: Oj, hvor har du fått hybel? Jeg skal bo på Grivi. Tenk om vi hadde fått dele kjøkken. Én færre kjøtteter å bekymre seg over :p Nei, huff, det må gå bra. Må bare prøve å ikke tenke så mye over det, tror jeg. Og håpe på at de holder seg til sine egne kjøkkenredskaper!

  SvarSlett
 5. Så gøy! Det blir bra :D Gleder meg, jeg.

  SvarSlett
 6. Heihå. Tenkte å følge litt med på bloggen din siden vi skal gå i samme klasse til høsten.

  SvarSlett
 7. Håper du har det fint selv om du er alene og at alt går bra med filmmaratonet =D

  Og jeg syns man bare skal få lov til å være usunn og sånt, jeg. Det blir nok av muligheter til fornuftighet senere og jeg for min del har tenkt å skyve fornuftigheten laaangt foran meg ;)

  SvarSlett
 8. Hvis du er ensom kan jeg komme til deg, eller du til meg, så kan vi alltids finne på noe ramp! :D

  SvarSlett
 9. Er strengt tatt ikke bare godteri jeg forgifter meg sjøl med, da. Men akk. Jeg driter mest i det.

  Filmmaraton yay <3

  @ Håkon: Tar ikke DSLR bare stillbilder? Eller er det noe jeg ikke har fått med meg? Alt det artige jeg skal finne på i ferien, har jeg forresten nettopp skrytt av på Facebooken din.

  @ Sabrina: Oh, hei! Så koselig!

  @ Lisa: Yeah! :D Er du fortsatt i O-town?

  SvarSlett
 10. Canon 550D filmer i 1920x1080p (både 24p og 25p). Koster rundt 6 000 kroner. Er absolutt verdt pengene. Har megastor bildebrikke som gir deg fantastiske bilder i dårlig lys (se i HD): http://www.youtube.com/watch?v=l6No8CyThQo

  Og så kan du ta bilder med det da...

  SvarSlett
 11. Dærsken, det der ser faktisk superlekkert ut. Er notert!

  SvarSlett
 12. Yes jeg blir her hele sommer ;D

  SvarSlett
 13. Ohoy! Da kan vi jo leike sammen så ofte vi vil, bortimot ;D

  SvarSlett