torsdag 3. juni 2010

Jeg pakker til Gjøvik

Jeg trur jeg aldri før har lagt så mye tanke i hvilke klær jeg skal ta med meg.


Jeg føler meg åh, så symbolsk her. Cuba-hatten min, Che Guevara t-skjorta jeg kjøpte du-skjønner-hvor, t-skjorta jeg fikk av Henrik til jul, skolegenseren min, buksa jeg helt randomly fikk av Henrik fordi den var blitt for liten til ham, og så klart MINNEBUKSA MI. Tragisk som jeg er, er jeg en storforbruker av klær (huhei, hvor jeg rimer!), så jeg blir nødt til å ta med meg en del mer, men liksom... dette er Skiringssal-minner i tøyform. Er det ikke fantastisk?

Det er forresten lenge siden jeg har gleda meg så sinnssykt mye til noe. Jeg veit det høres deformert ut, men jeg gleda meg faktisk ikke så mye til Cuba engang. Men dét er i det hele tatt noe jeg savner, altså; å kunne la meg absorbere så mye av en ting at jeg er helt bananas flere uker i forveien. Sist gang jeg kan huske at jeg var så begeistra for noe, var da jeg gikk rundt og venta på Little Ashes i posten. Bare sånn for å bruke Cuba som eksempel, da, så gleda jeg jo meg for så vidt til det, men da jeg satt på bussen inn til Torp, satt jeg liksom bare og tenkte at "ja, ja... dette blir sikkert gøy", på en måte. Hvor er engasjenementet? Hvor er den boblende gledesrusen? Hvorfor er jeg aldri spent på noe lenger? Bortsett fra nå, da. Og det er digg å glede seg så mye.

Jeg håper bare at det blir så bra som jeg vil at det skal bli, og at det ikke blir rart og dumt fordi jeg er en tilbakestående hagenisse. Og så håper jeg at alle kommer. Det hadde vært fint.

Og for dere som har glemt det (i og med at jeg strengt tatt bare har nevnt det kjapt i forbifarta tidligere), så skal altså Vorpis ha en sommerreunion nå til helga. Jah. Nesten tre timer på toget i morra er ingen hindring.

Jeg liker forresten mitt nye mobilkamera. 8.1 megapiksler! Det er deilig.

4 kommentarer:

 1. åh, ha ei superfin helg med flotte folk, og gi den gamle byen min et pust fra meg!

  <3

  SvarSlett
 2. Åh digg. Eg arrangera jo klassetreff sjølv på laurdag. For musikklinja riktignok, så eg gleda meg som ein gal, eg meina, det er eit år sidan vi har treffast. Forløpig ser det ut til at vi iallefall blir halvparten av klassen, og det er jo veldig bra:D. <3<3. Det er kjekt å glede seg sånn. Håpa du får ein knall helg, eg håpar på det samme;) Så blir det fine blogginnlegg.. :D

  SvarSlett
 3. Så finfint at du skal gjøre ting du gleder deg til, å glede seg skikkelig til noe er i det hele tatt toppen. Og jeg likte t-skjorta der det sto "I'll be blogging this" (eller noe sånt), den var nydelig <3 Men du må ha det hyggelig og forøvrig god helg =0)

  SvarSlett
 4. DET VAR FANTASTISK <3 Og dere er søte :D

  SvarSlett