fredag 11. juni 2010

Som jeg elsker

"I wished with all my heart that we could just leave this world behind. Rise like two angels in the night, and magically... disappear."

Jeg har gitt meg sjøl et løfte: jeg har sett den filmen sinnssykt mange ganger nå (sist gang nå nettopp, ja), men ikke nå mer! I væffal ikke på ei stund. Jeg skal nemlig ikke se den igjen før jeg har lest boka den er basert på. På en måte vil jeg ikke, fordi bøker er jo alltid bedre enn filmene som er basert på dem, og du vil liksom ikke at en av yndlingsfilmene dine plutselig skal framstå som noe dårligere, men... likevel vil jeg lese den noe så helt sinnssykt.

7 kommentarer:

 1. Boken er ikke nødvendigvis bedre enn filmen. Se på Fight Club, for eksempel. Der utfyller dem hverandre og gir en enda bedre opplevelse. Eller Eragon. Ja, filmen sugde, men boken var enda verre. Har ikke lest noe i Twilight-serien, men jeg er meget glad for at jeg heller så filmene i bare mistet 1,5-2 timer av livet mitt, fremfor en... evighet.

  SvarSlett
 2. Jeg har fortsatt ikke sett den, jeg. Selvom jeg tenker at jeg skal det hele tida. Akk.

  SvarSlett
 3. Er det navnet på boka?
  Eg må innrømme at eg ikkje har sett filmen/lest boka.

  Er eg ut no?D:

  SvarSlett
 4. Jeg har hverken sett filmen eller lest boka selv, men jeg har lyst altså, anledningen har bare ikke bydd seg enda. Og jeg er ikke helt enig i at boka alltid er bedre enn filmen, vanligvis så er boka best, ja, men i mine øyne så er det noen unntak. Og i mange tilfeller liker jeg musikalversjonen av noe enda bedre enn boka musikalen er basert på, men det blir kanskje en litt annen greie da ;)

  Men jeg syns det sitatet der var nydelig da, det var skikkelig <3

  SvarSlett
 5. @ Håkon: Joda. Er jo egentlig enig. Har det litt sånn med Mannen som elsket Yngve og Ringenes Herre. Som du har med Fight Club, altså, ikke Eragon.

  @ Eva. Hva mener du med "det"? x3 Både bok og film heter i væffal Mysterious Skin. Og du er ikke så veldig ut. Er jo en indiefilm, som så vidt jeg veit ikke blei satt opp på norske kinoer (i så fall sikkert bare i Oslo og sånne store kinoer).

  @ alle: Seeee, dere som ikke har sett <3 (og dere som har sett, altså Håkon, kan gjerne se den igjen.)

  SvarSlett
 6. sv: har vel ikkje så veldig lyst å ha lappen eg heller. kjem jo til å bo i by der eni syklar i hvert fall eit år å da er det ikkje "nødvendig", men så er det litt dumt å bli stor å ikkje få ein jobb fordi ein må ha lappen å kjøre langt mellom bygdebibliotek (om eg skulle finne på det). Så konklusjonen er vel at eg må ;)

  SvarSlett
 7. Joda, jeg ser den. Strengt tatt må vel jeg og, i og med at jeg bor laaaangt utafor allfarevei, så det er vel derfor pappa er så... pressende på det punktet.

  SvarSlett