søndag 19. september 2010

Heima

Altså, nå er jeg i Bø igjen, men denne helga har jeg tilbrakt i Lier i anledning bestemors åttiårsdag. Så det, så.

Jeg angra i hele sommer på at jeg aldri tok noe særlig med bilder av Sandefjord eller skolen eller noe. Jeg tok bare køddebilder av folk, jeg. Så derfor har jeg satt i gang et nytt slags prosjekt: å ta bilder av steder jeg har bodd. Jeg starta jo så fint i helt feil rekkefølge med Bø for noen uker siden, og siden jeg ikke får vist dere Sandefjord før fjorårsfesten i januar (gledeseggledeseggledeseeeeeg!!!), er det jo bare ett sted som gjenstår, og det er fagre Lier, som har vært min bopel i noe sånt som nitten trofaste år. For hey, sjøl om jeg innimellom er grenseløst forbanna på hvor ekstremt lite Lier egentlig er (som teorilærer Marius sa, "Bø må jo fortone seg som en by for deg"), så... er det jo hjemme, liksom.


Og her har dere et bonusbilde av Drammen, knipsa fra togstasjonen, haha:


Og så fikk jeg fem filmer i posten i dag! Nå er det soyaburger-tid, trur jeg.

7 kommentarer:

 1. Det ser jo koselig ut da, sånn landlig idyllisk liksom og jeg har alltid tenkt på det som veldig eksotisk å bo i hus siden jeg selv bor i blokk :) Men Oslo er også fint og ikke minst praktisk beliggenhetsmessig, kinoer og teatre er liksom bare en t-banetur unna, det er fint ;)

  Uansett så prater jeg meg bort, men det jeg aller mest mener er i alle fall at jeg syntes dette var et hyggelig innlegg =D

  SvarSlett
 2. haha lier, ja. bondeland. ganske greit sted å dra iblant for å ta seg litt fri fra bylivet og livet generelt.

  SvarSlett
 3. Hvis det er noen trøst, så er det bittebbittelille hjemstedet mitt Toftenes enda mindre og bortgjømt enn Lier. Tadaaa, her kommer en bygdetulling til! =P

  SvarSlett
 4. "Smått er flott" sang vi på frelsesarmeen da jeg var lita :P (etter et par repetisjoner fortsetter den for øvrig med noe sånt som "vi vet at gud syns at smått er flott"... Men hey, vi andre kan jo syns det samme)

  Jeg skal bo på en sånn landlig plass med byen akkurat så nærme at det går busser innimellom, typ maks 15 minutter å kjøre.

  SvarSlett
 5. Lier er liksom landlig og sentralt samtidig fordi jeg bor to og en halv km fra nærmeste bussholdeplass, men jeg bor samtidig to mil fra Drammen og fem fra Oslo. Tihi <3

  SvarSlett
 6. lier er litt som hadeland egentlig. høhø. det har sin sjarm, det er fint på landet på skolskinnsdager. jeg kjenner likevel at det er godt med et miljøskifte, heh.

  SvarSlett
 7. Aw, ja, jeg og. Sånn sett er jo Bø... ikke helt midt i blinken. Waha. Men jeg har jo alltids Drammen, for alt hva det er verdt.

  SvarSlett