tirsdag 7. september 2010

Dette veit du såååå ikke

Soga er så at jeg har blitt utfordra av Ingrid til å skrive sju ting om meg sjøl som få andre veit. Og yeah, det er nettopp dét det blir; ei utfordring. Så klart skulle jeg ønske at jeg var kul og mystisk og hadde drøssevis av fancy hemmeligheter, men helt ærlig trur jeg nok at jeg innerst inne er altfor oppmersomhetssjuk til å la anledninger til å komme med fun facts om meg sjøl gå fra meg. Og de hemmelighetene som ingen faktisk veit, er det en grunn til at ingen veit, for å si det sånn. Men øhm, ja. Jeg skal gjøre mitt beste.

1. Jeg kunne et partytriks da jeg var yngre som jeg ikke tør å gjøre lenger, og som går ut på å stikke ei nål inn imellom det rosa greiene i øyekroken og øyeeplet. Husker jeg brifa med det i tekstilen på ungdomsskolen. Alle syntes jeg var superbadass.
2. Da jeg var mindre, sniffa jeg sprittusjer. Jeg var så avhengig av det at jeg måtte gjemme dem i skapet med støvsugeren så jeg ikke skulle se dem.
3. Noen kommer garantert til å hisse seg opp nå, men helt ærlig: jeg syns kroppshår er skikkelig ekkelt. Eller altså, det er i og for seg greit nok med hår på leggene, men hår under armene får jeg seriøst spader av. Og det er ikke en sånn anti-feministisk ting, for jeg syns faktisk det er guffent på gutter og. Jeg forventer ikke at alle gutter dermed skal barbere seg der bare på grunn av meg, fordi jeg veit igrunn bare om én gutt som faktisk gjør det, og det er Miyavi, og jeg føler egentlig ikke at han er en god representant sånn sett. Men altså: i min drømmeverden er alle til enhver tid nybarberte under armene. Også guttene. Eller det vokser ikke hår der i det hele tatt. Desto mer perfekt. For all del: dette betyr ikke at jeg syns alle gutter med hår under armene er ekle, for herregud, det hadde blitt en del. Jeg syns bare akkurat håret er ekkelt. Akkurat som jeg syns brystvorter er ekkelt, men jeg syns jo ikke alle som har brystvorter er ekle av den grunn.
4. Før kunne jeg alle replikkene i Fellowship of the Ring-filmen utenat. Det er sant!
5. Når jeg er hjemme, sover jeg fortsatt med dokka og kosen i senga. Dokka er ei filledokke jeg har hatt siden jeg var så liten at jeg ikke husker det engang, og kosen er noen slags kluter jeg har hatt ditto lenge. Legg merke til at alle klutene sammen er "kosen", men at en enkelt klut fotsatt er "en kos."
6. Jeg greier å vippe hofta mi ut av ledd!
7. Jeg har faktisk hatt piercing i navelen en gang. Eller, jeg veit strengt ikke om det kvalifiserer til piercing eller ikke, for jeg var tretten - fjorten og hormonell, og satt på rommet mitt og stura, og så tok jeg ei nål og stakk den imellom. Men jeg hadde ikke noe å stappe inni det nylig kreerte hullet, så det grodde igjen.

Sju nye? Tim, Jenny, Kristina, Karoline, Karen, Eva og Lisa Cecilia, kanskje? Eller hva tenker dere?

11 kommentarer:

 1. Woow. Du er meir mystisk enn eg hadde trudd. Og eg trur at eg òg har sånn trang til å brette ut om eg har fun facts om meg sjølv. :P

  Og sv; Det er faenmeg herleg!! Elskar det!:D

  SvarSlett
 2. Hahaha, døde litt av nummer 2xD Genialt.

  SvarSlett
 3. nr ein var sjuk. omg xD men men men, whoah, no lærte eg mykje nytt om deg, og det er alltid positivt <3

  SvarSlett
 4. Du fortalte alle untatt firer`n og femmer`n på Skiringssal, så vi som gikk der vet det. (=

  Husker jeg lo endel av det med kroppshår, det er funny, litt sånn Seinfeldaktig samtaleemne. (=

  SvarSlett
 5. Interessante fakta (har tatt utfordringen selv nå) og jeg syntes at fakta nummer fem var veldig søt :)

  Ha en fortsatt fin dag!

  SvarSlett
 6. Hahaha.. leeer litt eg.. Hihi. :D
  Spritdusjsniffing altså, du er badass!

  Men eg ska ta utfordringa i løpet av helga.. oh yeah, har prøvd å tenke ut noke supersært som ingen veit. Hihi.

  SvarSlett
 7. hahaha<3
  jeg skal gjøre det snart, jeg skal jeg skal!
  *klappe*

  SvarSlett
 8. Ja, jeg er jo ganske kul, da.

  @ Henrik: Hahaha, I rest my case.

  SvarSlett
 9. partytrikset ditt var veldig sideshow. Det er kult, og litt ekkelt.

  Ooo! Jeg kan vippe hofta sånn ut av ledd-aktig, sånn at den klikker når jeg vrir den ut. Vet ikke om det er det samme? Var ei som mente det var noe som kan skje under fødselen eller i alle fall når du er spedbarn, og at man blir stuck med det. "klikk-klakk-hofter" kalte ballettlærern min det, for den klikket konsekvent på de høye sparkene man gjør ut til sida. Hun mente det ikke var noe farlig, bare litt irriterende.

  SvarSlett
 10. Vel, den klikker litt, men ikke så veldig. Men trur faktisk den er helt ute av ledd. Lårbeinet stikker i væffal rett ut som en klump under huden når jeg gjør det :p

  SvarSlett