onsdag 22. september 2010

Sendt!

Okei. Jeg er nervøs, sjøl om det ikke er noe å være nervøs for. Som jeg har sagt både til meg sjøl og til andre, og som andre har sagt til meg; det verste som faktisk kan skje, er at jeg får et nei, og at jeg dermed er like langt. Men åh. Nå ligger den vel sikkert allerede i innboksen til fire islendinger.

9 kommentarer:

 1. Noko så awesome?! :D Det hadde vore dritkult om du fekk ja! ^^ (Og om du får nei, så er det jo som du seier ikkje så gale. ^^) Eg håpar så inderleg at du får ja :D *krysse fingrar*

  og sånn sv;
  Eg skal leggje ut bilete så snart eg har fått klippa det :D Åhh, eg håpar berre det vil sjå kult ut. (Min nye ven trudde det kom til å sjå awesome ut, så eg stolar på han xD)

  SvarSlett
 2. Awesomeawesomeawesome!
  Jeg håper virkelig du får ja. Sigur Rós burde føle seg beæra. <3

  SvarSlett
 3. Vent nå litt. Tar folk tatovering for sin egen skyld? Jeg har egentlig aldri tenkt på det sånn. At folk tatoverer en elg på brystet for å se på den selv. Faktisk så har jeg hørt at man tegner opp-ned, eller noe, på enkelte kroppsdeler, slik at man skal være i stand til å vise det til andre. Som betyr at du har tenkt å vise at teksten betyr mye for deg, heller enn at du skal lese på den selv?

  Det optimale må være om Mr J (husker ikke navnet) glemmer teksten under en konsert og har deg i nærheten. Da kan du bare flash'e wherever, og så er alt på stell.

  SvarSlett
 4. Omggg så awesome, jeg håper du får ja <3

  SvarSlett
 5. åh, håper du får ja og takk og alt det der fra islendingene <3

  SvarSlett
 6. Tenk om han har skikkelig stygg og vanskelig og uleselig håndskrift? :P

  La oss håpe han skriver med tusj da, så du slipper å vedlikeholde en pennestrek-tatovering (ikke så fint med veldig tynne streker når huden din er rosin)

  Apropos: hvor vil du ha den plassert da? Tattooen altså :)

  Veldig god idé, hvis han skriver det sånn at det er mulig å tatovere det

  SvarSlett
 7. utrolig tøft av deg! håper virkelig han gjør det for deg. venter spent på svar!

  SvarSlett
 8. Woooo, jeg takker for fine kommentarer og fingrekrysninger og altet ^_^

  @ Håkon: Jeg er ikke heeelt sikker på om jeg fullt og helt skjønner hva du spør om i det første avsnittet der? Har i væffal ikke tenkt å ta den opp-ned, så på det punktet kan du i væffal slappe av. Og hey, som du ser har alt sine praktiske bruksområder.

  @ Marta: Men jeg veit at han ikke har skikkelig stygg og uleselig håndskrift! :p Bortsett fra på de to første albumma, er alt de har gitt ut skrevet med hans håndskrift (altså bandnavn, navn på albummet, navn på sanger, etc.) Det er liksom the ultimate font of Sigur Rós. Tenker på å muligens ta den mellom skulderbladene.

  Har ikke fått svar ennå, tho :(((

  SvarSlett