mandag 8. november 2010

Dette skjer:

Noen streite oppdateringer, old school style:

én. For sånn omtrent tjueén timer siden, satt jeg og hørte på Salem og brant røkelse. Plutselig noia jeg totalt. Og halvparten av meg tenkte at det sikkert bare var vanlig noia omstendighetene tatt i betraktning, og at det ville gå over hvis jeg bare sov litt, og så sov jeg, bare for å våkne med akkurat like stor og plutselig dødsangst. Den begynner å slippe taket nå, etter at jeg posta litt rundt på forumer og sånn, for innerst inne veit jeg jo at jeg bare er litt overfølsom overfor sånne ting, og at det eneste jeg egentlig trenger, er nok folk som sier at det kommer til å gå bra. Men det er faen ikke gøy å noie i nesten et helt døgn.

to. Jeg slang inn en søknad til Cinerama litt ut av det blå, og tenkte at dette gikk ikke imellom, fordi jeg ikke hadde tilstrekkelig med tekniske kunnskaper, men i dag fant jeg en særdeles hyggelig mail i innboksen min:


I morra sendes The Machine Girl og Lady Snowblood til meg. Helt gratis. Og jeg får gå på pressevisninger. Helt gratis. Og jeg har snacks til CV'en. Helt gratis. Jess. Jeg liker'e!

tre. Jeg skal kanskje muligens gå i gang med et eksperiment som jeg har tenkt på i evigheter fra og med i dag. Jeg kan ikke si hva det er, i tilfelle jeg ikke lykkes spesielt bra, som har vært tilfellet de andre gangene jeg har prøvd, men hvis jeg mot all formodning gjør det, skal dere få statusrapport. Så klart. For jeg tenker litt at det å skrive det her, kan gi meg motivasjon til å faktisk fullføre.

Og det var det.

4 kommentarer:

 1. Salem høres ikke helt sunnt ut..

  er veldig spent på å høre mer om eksperimetet ditt!

  SvarSlett
 2. Forza e corragio, La Vita di Passagio... Det går bra!

  wow stilig! Det gjelder visst å søke ;)

  Oooog, sist men ikke minst -jeg GLEDER meg til sluttrapporten. No pressure... mu-ha-haa...

  SvarSlett
 3. La vita bella, carpe diem, hakuna matata og ta livet som det faller seg. Hvis man messer de tingene for seg selv nok begynner man å tro ordentlig på dem :)

  Gratulerer med jobben som anmelder på Cinerama, det hørtes ganske kult ut =D

  Og jeg er veldig nysgjerrig på eksperimentet, skulle ønske du fortalte mer...

  Ellers så må du ha en fin dag!

  SvarSlett
 4. Eksperimentet faila grovt, da :p

  SvarSlett