torsdag 4. november 2010

Old times pt. III

Åh herregud, dette her blir aldri gammalt (no pun intended... NÆÆÆÆT). Nå har jeg altså funnet igjen en film vi lagde i tiende klasse. Det er så flaut at det er fantastisk.
Skuespillet! Manuset! Sjølve filminga, med ikke-eksisterende vinkler og zero klipping! Lyden! "Og... action" midt inni! Tempoet som plutselig går ut av kontroll! Vi var geniale.

Og for å sette dere litt inn i sammenhengen: dette handler altså om Aurora (meg) som nettopp har blitt sammen med Ari-Antån (ja, han hette faktisk det... sånn går det når Thomas får velge navnet sitt sjøl). Det liker ikke eksen hans Anita særlig godt, så Anita prøver først å gå gjennom Auroras bestevenninne Marie, men når ikke det funker, går hun etter Aurora in person. Det der er den tredje scena eller noe sånt, så ting er fortsatt ganske idyllisk, men det er bare midlertidig... "Wondershare" oppi der fordi jeg bruker gratisversjonen, som igjen heller ikke tillater meg å laste opp hele filmen, i væffal ikke med lyd. Historien er uansett såpass enkel at jeg trur ikke det er sånn veldig farlig.

Men her blir det skikkelig dramatisk:
Akk, denne kjærleiken. The final showdown:
Det seeren skal skjønne helt av seg sjøl her, er at det er snakk om samme bil i de to scenene, og at i mellom der hvor Anita kommer med kniv hjem til Aurora og Aurora stjeler bilen til Anita, har Ari-Antån vært og tukla med bremsene til Anita sånn at hun skal... ja. Det er kanskje ikke så vanskelig å tenke seg åssen det går med arme Aurora, men vi valgte nå en gang å ta det med lell:
DET ER DEN SAMME GENSEREN SOM I STAD ALTSÅ EHEHEHEHE!

Videre følger en begravelse og masse mer voice-over. Dere skal se hele, dere. Det er bare å komme til meg. Jeg stiller til disposisjon.

Jeg trur jeg hadde godt av året på Skiringssal, jeg. Eventuelt kan de få lov av meg å bruke den som ledd i et før/etter-prosjekt for å tiltrekke nye elever. Hihi.

7 kommentarer:

 1. hahahahaha. jeg skulle ønske vi hadde laga filmer sammen i tiende, jeg tror det hadde vært utrolig gøy!

  SvarSlett
 2. Wow. Jeg synes kanskje egentlig .. det nesten er litt bra til å være tiendeklasse, jeg. Hvor gammel er man da? 15-16? Kunne vært verre. Så definitivt. Det kunne vært en film om spiritisme-session som går åt skogen.

  SvarSlett
 3. Jeg var vel 17 da vi laga denne: http://www.youtube.com/watch?v=HXXNVsS6gx8

  Og litt eldre da vi laga denne :P Og jeg har definitivt ikke fortsatt med film :P
  http://www.youtube.com/watch?v=JS5EX9JOQKw

  Høhøh.

  Jeg kunne for øvrig veldig gjerne tenkt meg å se hele filmen deres! Det er gøy å ha filmer og sånt fra man var yngre!

  SvarSlett
 4. åh, minner fra gamle dager :D

  SvarSlett
 5. Hahahahaha!

  Jeg syns faktisk at den Anita-kommer-inn-med-kniv-scenen er oppriktig genial <3

  SvarSlett
 6. Ahhh, denne huska eg. Hysterisk :D. Hihihi. Fint.
  Om ehm, eg har sletta nattvindbloggen og starta heilt på nytt på blogg.no. Håpa du vil følge med meg der.

  http://trivialiteten.blogg.no/

  SvarSlett
 7. Ja, er den ikke fin?

  @ Marta: Haha, dere har jo sykt mange views på den første, da! Sjarmerende med fotoapparat-person i vinduet x) Men for all del, dere var jo veldig søte. Og jah, kanskje jeg skal dele den opp og faktisk kline til med hele i morra eller noe sånt?

  SvarSlett