søndag 21. november 2010

-----> Porsgrunn

I morra drar jeg. Bussen går 09:07, så det er neiggu ikke mye jeg rekker før den tid. Og jeg som helst skulle kjøpt meg jakke (til halv pris på opphørssalg! JESS!) og henta ei pakke som jeg tydeligvis fikk for ei uke siden (åpna ikke postkassa før for ikke så lenge siden), og som må hentes innen to uker. Jeg veit ikke når posten åpner engang. Forhåpentligvis ikke seinere enn ni, da.

Jeg skal ta med meg min kjære MacBook, så selv om jeg ikke veit om det er trådløst nett på teateret vi skal bo på - og jeg veit ikke så mye annet heller - slipper dere å grine blod i anledning mitt fravær inntil videre.

Og dere som følger meg på Twitter, har sikkert inntrykk av at livet mitt utelukkende består av Salem og Robot Unicorn Attack for tida. Det er helt riktig.

Jeg føler at jeg burde ha brukt dette innlegget på å si noe fornuftig, men jeg trur ikke jeg gidder. Ønsk meg god tur, a? Etter Porsgrunn er det rett på MGMT-konsert!!

7 kommentarer:

 1. For å si det sånn: Jeg ville heller ha vært i Porsgrunn på ubestemt tid enn å ha en helvetes mediehistorieeksamen. Eller kanskje ikke. Det veit jeg vel først når den er over, hahaha :D

  Og akk ja, livet. Det er bra du har MGMT (og meg) å se fram til, ellers ville det indeed sett håpløst ut.

  SvarSlett
 2. pepsi max på tilbud i Bø. hva stresser dere til Porsgrunn for?

  hva er MGMT?

  hasta la vista!

  SvarSlett
 3. lykke til og god tur!<3 er så fint å se at dere gjør så mye variert på studiet!

  SvarSlett
 4. MGMT; neo-psykedelisk band som har fine sanger. Det blir bra, trur i. Men jeg syns Porsgrunn er en god idé foreløpig, jeg. Sånn alt i alt, liksom.

  SvarSlett
 5. Jeg trudde vi skulle det, men vi bor rett overfor i et funkishus i steden.

  SvarSlett