tirsdag 2. november 2010

Old times pt. II

Det er så mye som er teit og stress akkurat nå, men jeg håper alt går over snart. Skal prøve å ikke klage for mye til dere.

Uansett har jeg, som jeg allerede har nevnt, begynt så smått å rote litt rundt i arkivskuffen på harddisken min. Inspirert av Sabrina, som påstod at da hun var yngre, så hun ut som om hun feira Halloween hver dag, presenterer jeg dermed meg sjøl rundt den tida jeg skreiv "Aloha verden", med andre ord da jeg var fjorten - femten. En... joy?


Det er min naturlige hårfarge, forresten. Uheldigvis for dere og heldigvis for meg, fant jeg faktisk ikke så veldig mange bilder av meg sjøl fra den tida. Men så var det jo før vi fikk Facebook og, da.

Og med takker jeg for oppmerksomheten.

7 kommentarer:

 1. Åh. Du var jo veldig søt med røde lepper og utgnidd eyeliner! Du inspirerer meg til å ta neste steg! (jeg veit du har verre saker på lur)

  SvarSlett
 2. oj! du var gøy på en femten-fjortenårig måte da! <3

  SvarSlett
 3. Hvorfor har du ikke kalt innlegget "Good, old times"? Det lurer jeg på. Eller jeg lurer vel egentlig ikke. Jeg har jo vært der sjøl, mener jeg. Alt var så mye mindre bedre før! :)

  SvarSlett
 4. du var jo veldig søt, da. :D

  SvarSlett
 5. Jeg syns som mange av de andre kommentatorne også at du var søt, særlig på det nederste bildet. Og håper alt som er teit og stress går over sånn at du har det kjempefint :)

  SvarSlett