tirsdag 2. mai 2017

April 2017

Opplevelser: Middag på Der Pepper'n Gror med Vibeke og Jørgen i anledning bursdagen min. DIY-litteraturfestival hos Runa. Så Edda på Det Norske Teatret. Feira bursdagen til Mari og Ola på Underwater. Var modell for Redken. Feira bursdagen til Vibeke på Oslo Mekaniske Verksted (sykt hyggelig sted, forresten!).Innkjøp: Ingenting av interesse for omverdenen.

TV-serie: Har sett mest på The Americans i det siste, en serie jeg liker sånn ganske godt, selv om jeg merker at jeg er litt utålmodig etter å bli ferdig med første sesong, så jeg kan kose meg videre med nye sesonger av Fargo, Better Call Saul og The Handmaid's Tale, som cirka bare har høsta skamros.Spill: Har kommet litt videre på Final Fantasy VIII med et trøblete minnekort, men har etter litt research funnet ut at det beste er å kjøpe et nytt minnekort (offisielt, vel å merke) og begynne å lagre alt på dét isteden. Uoffisielle minnekort, som det jeg har brukt, er det visst stort sett bare drit med. Til tross for at det jeg har har holdt i godt og vel ti år.

Film: Jeg har visst bare hatt gjensyn med filmer jeg allerede er glad i denne måneden. Det kan jo være fint, det òg (men det skal sies at det går veldig mye spennende på kino for tida!).

Bok: Nå som jeg endelig har gitt opp Neuromancer, er jeg godt i gang med Buzz Aldrin, hvor ble det av deg i alt mylderet? av Johan Harstad. Den skreiv jeg mer om her.

Musikk: Dere, jeg er så utrolig glad i moderne musikk som er inspirert av synthpop fra åttitallet! Den nyeste oppdagelsen min innen dét feltet, er denne låta av bandet TR/ST. Gleder meg til å sjekke ut mer av dem.

2 kommentarer:

  1. Fin månedsoppsummering. Fikk lyst til å teste ut Der Pepper'n Gror en eller annen gang, Edda høres fascinerende ut (jeg har fått sett alt for lite teater denne våren, jeg håper virkelig jeg kan få gjort skikkelig opp for det til høsten) og jeg leste innlegget om modellgreia, du så veldig stilig ut og håret ditt er svært kult :) Det kommer til å bli fint å lære mai å kjenne ;)

    SvarSlett
  2. Jeg likte deler av Edda innmari godt, men alt i alt syntes jeg det blei litt i overkant mye fjas. Og tusen takk for det! :)

    SvarSlett