torsdag 6. september 2018

Bodø

Jeg har funnet ut at det absolutt beste stedet å skrive for mitt vedkommende, er hjemme hos noen andre. Er jeg hjemme hos meg sjøl, er det litt for lett å slappe av, mens sitter jeg på for eksempel Litteraturhuset, slapper jeg ikke nok av. Det var nok derfor jeg var så sinnssykt produktiv (husker ikke helt hvor mye jeg skreiv, trur det var et sted i nærheten av 130 sider) da jeg var på hyttetur på Furnes i fjor, og det er nok også derfor jeg skreiv femten sider i overigår òg.

Men nå begynner jeg i feil ende her (som jeg ofte gjør).

Eirin og Eirik gifta seg som kjent i sommer, og nå har de reist på bryllupsreise til San Francisco. De flytta til Bodø i vår, og da skaffa de seg også katt, så noen trengte å passe denne kattepusen mens de var bortreist. Det er altså her jeg kommer inn i bildet.

Jeg kom opp hit på fredag for nesten ei uke siden, og etter at Eirin og Eirik dro for noen dager siden, har jeg brukt tida på å skrive, gå tur og kose med katt. I all hovedsak.

Og jeg veit jo egentlig at Nord-Norge er dritfint, men jeg blir like sjokkert hver gang jeg opplever det i virkeligheten likevel:

Og dere, SE PÅ DENNE KATTA, DA:

Hun er så sinnssykt skjønn og tillitsfull. Altså, dette var vår aller første kveld sammen, liksom. Jeg hadde vel ikke kjent henne i en halvtime engang:

(Foto: Eirin)


Hun kommer og legger seg i senga mi hver kveld, og hver morgen vekker hun meg omtrent sånn:

(Dette er sannsynligvis det styggeste bildet som noen gang er tatt av meg, men dere skjønner greia.)

Jeg har vært innom det særdeles fancy biblioteket i byen, som også er stedet der Eirik jobber:Jeg har fått øye på en nydelig sykkel som jeg fikk lyst til å stjele:


Jeg har tatt bilder av sopp, fordi hvorfor ikke:
Jeg har spist det som antakelig er den aller beste burgeren jeg noen gang har smakt på Burgasm. ABSOLUTT ALLE burgerne kunne fås i vegetarversjon, noe som på ingen måte sier seg sjøl, i tillegg til at de hadde supermasse digg tilbehør, blant annet veganske cheese sticks!!!!! De hadde også noe jeg bare må anta at var sinnssyke freakshakes, jeg hadde egentlig tenkt å ha en til dessert, men så blei jeg så mett av burgeren, atte. Her er vidunderet, komplett med facon på toppen:


I tillegg har jeg lest en del, spilt Life Is Strange og hengt med to fine venner. Jeg veit ikke med dere, men for meg er alt dette så godt som definisjonen av det gode liv. Jeg mener det, jeg har det rett og slett dødsbra her.

BARE SE PÅ DENNE ELSKVERDIGE PUSEN, DA:


Og se på denne byen:


Jeg blir her fram til førstkommende onsdag. Fram til da skal jeg skrive så mye jeg bare kan. Om jeg får til, da. Det er ikke så lett alltid:


2 kommentarer:

  1. Fint innlegg, Bodø ser veldig fint ut og jeg fikk innmari lyst til å besøke biblioteket. Også skjønn katt og i det hele tatt supert at det høres ut som om du har det skikkelig trivelig =D Og hurra for å skrive, lese og spille dataspill :)

    SvarSlett