søndag 8. august 2010

Ei slags kunngjøring of sorts

Jeg hadde en så sinnssykt fin dag med Henrik og Kamilla i går at det nesten er urettferdig at den er over. Men dagen i dag har heller ikke vært så verst foreløpig, og blir nok fin utover kvelden og. Jeg har jo fått årsvideoen!

Men det var jo ikke det jeg skulle snakke om i det hele tatt.

Jeg veit ikke helt, men natt til i dag kom jeg liksom på at jeg er fri. Jada, klisjé, men hey, det er sant. Jeg trenger ikke å stresse med noe, jeg. Det er bare å flyte og la ting skje. Kanskje blir jeg litt sånn sentimentalt lykkelig når jeg nettopp har vært sammen med fine folk, men... ja. Eller altså, for å bli litt mer konkret og direkte:

Kjære Tor Espen, hvis du mot all formodning noen gang skulle lese dette: du er en herlig fyr på bortimot alle områder jeg kan komme på, men jeg føler ikke noe for deg lenger. Utover vennskap, altså.

Men det deiligste av alt, er egentlig å endelig kunne innrømme det for meg sjøl.

9 kommentarer:

 1. Så fint at du hadde en flott dag i går, ingenting er bedre enn det og om det er rart og innrømme sånt for seg selv så er det litt fint når man finner ut at følelser har gått over (uten at jeg er den beste til å uttale meg siden jeg bare har vært skikkelig forelska en eneste gang, men da hadde jeg liksom forelskelsesabstinenser lenge etterpå før det var helt over hvis det gir mening). Fint skrevet innlegg hvert fall og lykke til med Bø, jeg tror det vil gå kjempefint og er bittelitt misunnelig på at du skal gå forfatterstudie, det høres fryktelig gøy ut ;)

  SvarSlett
 2. <3. Eg drive å skriv mail (på facern riktignok, eg har ikkje den nye mailen din) om ting og sånt. blir sikkert ferdig i dag (når eg har sove litt..).

  SvarSlett
 3. Jeg blir glad av å høre at du har det fint :) Er ikke en bedre følelse enn den du beskriver, alltid deilig å komme over ting fra fortiden :)

  SvarSlett
 4. det er veldig fint at ting går over i no anna, og likevel i no fint. det er virkelig godt å lese det her. <3

  SvarSlett
 5. Det er noko over den kjensla der, absolutt <3

  SvarSlett
 6. <3
  Kjenner deg ikke, men ble likevel veldig glad på dine vegne... må være deilig å ha kommet så langt.

  SvarSlett
 7. EG ER KJEMPELUKKELEG PÅ DINE VEGNE(og kjempetrøytt på mine eigne vegne.), og du FORTENER denne lukka du har no! Du burde ha ho oftare! Du er så søt og grei, og eg VEIT at det er mange som tykkjer det! ^^ Det er så godt å vite at ei vond forelskelse er over, på ein måte. Eg kjenner med deg. Sånn ca. Ikkje at eg føler det no, men eg HAR følt det! :D

  SvarSlett
 8. Jada, ting går bra nå. Sånn mer eller mindre. Det er deilig <3

  SvarSlett
 9. Eg skjønar at du tykkjer det! ^^ Du fortener å føle det! :3

  og sånn sv; Jaudå, Kristiansand var kjekt men hektisk. Også var eg jo i litt trist humør heile turen nesten, så det var jo ikkje akkurat beste hjelpa på det heile, men eg klarer meg alltids ^^

  SvarSlett